Natuurgeneeskundige praktijk Gerda Fortuin

You are here Home  > Regenesis-Healing Therapeut >  Natuurgeneeskundige praktijk Gerda Fortuin
Item image

Regenesis Therapie is een krachtige, helende methode die gebruik maakt van de energie die in elke lichaamscel aanwezig is.

Deze energie is zichtbaar als een kleine blauwe stip in de cel en wordt de Blue Dot Energy genoemd.Bij een bevruchte eicel zorgt deze Blue Dot Energy ervoor dat door celdeling de foetus groeit. De energie blijft werkzaam tot plus minus vijf maanden na de geboorte (dan zijn de fontanellen gesloten) en gaat dan “slapen”. Bij sommige organismen, zoals bijv. zeesterren  en salamanders blijft de energie echter steeds actief; zij zijn in staat een verloren gegane arm of staart weer te laten aangroeien.

Elke lichaamscel beschikt over een blauwdruk, oftewel het geheugen van de cel. De oorspronkelijke perfecte staat van de cel wordt onthouden. Door middel van het opnieuw activeren van de Blue Dot Energy is een beschadigde of zieke cel in staat zich weer te herstellen. Regenesis Therapie werd ontwikkeld door de Amerikaan Robert Rasmussen. Hij sprak van de indestructable power (de onverwoestbare kracht), die in staat is zieke of onrustige cellen zich op DNA niveau te laten herstellen of vernieuwen.

contact formulier - Gerda Fortuin

Heb je vragen of wil je een afpraak maken vul dan dit contact formulier in. Je kunt me ook bellen, spreek dan een boodschap in en laat je telefoonnummer achter zodat ik je kan terugbellen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Our address

Address:
Slangenburg 36, 3328 DP Dordrecht
GPS:
51.77386550000001, 4.675613099999964
Telephone:
06-48665049 of 078-6513388
Web:
http://www.gerdafortuin.nl

Opening Hours

Monday:
Op afspraak
Tuesday:
Op afspraak
Wednesday:
Op afspraak
Thursday:
Op afspraak
Friday:
Op afspraak
Saturday:
Op afspraak
Sunday:
Op afspraak

Consult Regenesis Therapie/ Regenesis Therapie voor dieren/ Bowen Therapie: (intakegesprek en behandeling) Kosten € 75,- Behandeling na telefonische afspraak. De Regenesis behandeling voor dieren vindt plaats op thuisadres. Maximale reisafstand: 45 minuten. Reiskosten € 10,- plus € 0,19 per kilometer.