Praktijk Bodycare Oosterhout, Gerard van Eijnatten

You are here Home  > Regenesis-Healing Master Practitioner >  Praktijk Bodycare Oosterhout, Gerard van Eijnatten
Item image

Regenesis betekent letterlijk ‘teruggaan naar de oorsprong’.

Regenesis healing gaat uit van het principe dat het lichaam een zelfcorrigerend vermogen heeft dat de perfectie van het originele DNA-patroon nastreeft. Als de plaats en of de functie van een cel in het lichaam verstoord is, kan deze door een blokkade klachten geven in het lichaam. Deze klachten kunnen ontstaan lang nadat de verstoring heeft plaatsgevonden. Een link tussen de klacht en het oorspronkelijke letsel is dan vaak moeilijk of niet te maken. Door middel van de Regenesis Therapie kan deze link weer tot stand gebracht worden en komt het herstellend vermogen weer op gang.

Regenesis is toe te passen op vele klachten in het lichaam, zoals:
    – opheffen van acute of chronische pijn.
    – remmen van een ontstekingsproces.
    – pijnloos uitlijnen van het beendergestel, wat leidt tot het verdwijnen van (pijn)klachten.
    – opheffen van stress.
    – bevorderen van het functioneren van het immuunsysteem.

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van lichte aanrakingstechnieken en een specifiek ademproces. Op deze manier brengt de behandelaar energie naar het autonome zenuwstelsel en de verschillende zenuwknopen van de cliënt, evenals naar gekwetste gebieden in het lichaam. Het lichaam van de cliënt pakt deze energie op om zichzelf vervolgens te genezen. De behandelaar is dus slechts de stimulator.

De duur van de behandeling is afhankelijk van de klacht en zal over het algemeen één tot anderhalf uur in beslag nemen. Het aantal behandelingen wordt bepaald door de aard van de klacht.

contact formulier - Gerard van Eijnatten

Heb je vragen of wil je een afpraak maken vul dan dit contact formulier in. Je kunt me ook bellen, spreek dan een boodschap in en laat je telefoonnummer achter zodat ik je kan terugbellen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Our address

Address:
Vincent van Goghlaan 56, 4907 PH Oosterhout
GPS:
51.6549185, 4.879583000000025
Telephone:
06-34659703
Web:
http://www.bodycareoosterhout.nl

Opening Hours

Monday:
Op afspraak
Tuesday:
Op afspraak
Wednesday:
Op afspraak
Thursday:
Op afspraak
Friday:
Op afspraak

Regenesis Healing : € 59,00 per uur Ieder volgend kwartier : € 12,50 Bodycare Oosterhout is aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. Als je aanvullend verzekerd bent, komt een deel of het gehele bedrag in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Kijk op www.batc.nl onder het kopje Zorgverzekeraars, om te beoordelen of de zorgverzekeraar de consulten vergoedt.