Praktijk Center of Attention, Lieke Holtzer

You are here Home  > Regenesis- Healing Practitioner >  Praktijk Center of Attention, Lieke Holtzer
Item image

Ik ben gecertificeerd Regenesis Practitioner, Senior Practitioner Coach (aangesloten bij de NOBCO), Body Stress Release (BSR) Practitioner en gediplomeerd trainer/ opleider.

In mijn werk geniet ik van het succesvol begeleiden van cliënten die op de een of andere manier zijn vastgelopen in "het reguliere circuit". Mensen die niet komen tot het herstel, de genezing, de bevrijding, de antwoorden op levens- of identiteitsvragen of de wezenlijke stap in hun ontwikkeling, waar ze naar op zoek zijn.

Mijn ervaring is dat al deze elementen onlosmakelijk met elkaar samenhangen en in hun gezamenlijkheid moeten worden benaderd om daar te komen waar iemand wil zijn. Dat is dan ook kenmerkend voor mijn manier van werken: ik richt me zowel op bevordering van de fysieke, de mentale, de emotionele als de spirituele gezondheid van de persoon.

Ik ben er fundamenteel van overtuigd dat ik niemand kan ‘beter maken’. Iemand kan alleen zichzelf beter maken. Ik zet wel met hart en ziel al mijn kennis en ervaring in om een cliënt te ondersteunen bij zijn* zoektocht en/of het genezings- en helingsproces dat hij heeft besloten om aan te gaan. Ik ga er dan ook van uit dat ik met een cliënt een samenwerkings-relatie aanga; de cliënt wil een doel bereiken en ik steun hem daarbij, zolang hij dat nodig vindt.

* Waar ik voor het leesgemak spreek over ‘hij’ bedoel ik ‘hij of zij’.

contact formulier - Lieke Holtzer

Heb je vragen of wil je een afpraak maken vul dan dit contact formulier in. Je kunt me ook bellen, spreek dan een boodschap in en laat je telefoonnummer achter zodat ik je kan terugbellen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Our address

Address:
Luikerweg 167, 5556 XG Valkenswaard
GPS:
51.2896025, 5.4125883000000385
Telephone:
06 - 10 27 62 99 of (040) 202 10 51
Web:
http://www.liekeholtzer.nl

Opening Hours

Monday:
Op afspraak
Tuesday:
Op afspraak
Wednesday:
Op afspraak
Thursday:
Op afspraak
Friday:
Op afspraak

tarief: kinderen tot 12 jaar 20 euro per half uur vanaf 12 jaar 25 euro per half uur