Bewust-zijn Praktijk Alice , Alice de Heus

You are here Home  > Regenesis- Healing Practitioner >  Bewust-zijn Praktijk Alice , Alice de Heus
Item image

Heb je alles al geprobeerd?

En wil je nu eindelijk eens van die pijn af of ben je “uitgedokterd” en krijg je te horen “het zit tussen je oren, leer er maar mee omgaan” of zit je “vast” op het emotionele, mentale of fysieke vlak? Ervaar de kracht van het zelfgenezend vermogen van je lichaam en begin aan een reis die je mentale en emotionele blokkades opheft, je stimuleert en je innerlijke kalmte herstelt.

Regenesis Healing biedt je de mogelijkheid, om op zachte wijze, weer bij je oorspronkelijke zelf te komen. Er wordt gewerkt met de zogenaamde Blue Dot Energy die zich in alle lichaamscellen bevindt. Het overbrengen van deze energie gebeurt via verschillende handposities op het lichaam waarbij de energie naar diverse zenuwknopen en organen gestuurd wordt. Met deze vorm van Healing wordt het eerder genoemde zelfgenezend vermogen van het lichaam aangezet,  is het mogelijk om op diep (cel) niveau te werken en zo ook onderliggende problematiek van emotionele aard liefdevol naar boven te brengen en te helen.

Wie ben ik; Mijn naam is Alice de Heus gevestigd in Hedel, nabij ’s-Hertogenbosch. In het verleden heb ik diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd waaronder diverse massage opleidingen, intuïtieve ontwikkeling en meditatie, opleiding tot VoetreflexPlus™ therapeut. Een mooie reis met volop ontdekkingen in mijzelf en bij de ander. Ondanks dat VoetreflexPlus™ ontzettend mooie resultaten bij mensen oplevert miste ik toch nog meer diepgang. Graag wilde ik nog een paar lagen dieper om zo de cliënt op celniveau te kunnen behandelen.

Toen kwam ik in aanraking met Regenesis Healing. Wat een verademing, precies wat ik zocht! Een simpele methode waarmee je veel kunt bereiken op dat diepe celniveau. Ik heb de opleiding gevolgd en tot een goed einde gebracht, weer was ik een stukje verder op mijn reis. Een reis, een enerverende reis die zijn einddoel nog niet heeft bereikt. Ik blijf de reis voortzetten en verder uitbreiden. Het is een reis die mij brengt naar mijn eigen ZIJN. Een reis waarin ik mijn passie, mijn doel kan verwezenlijken. Mijn doel is om mensen te helpen met uiteenlopende klachten zodat zij hun reis ook kunnen maken. Als je meer informatie wilt kun je altijd de website raadplegen of contact met mij opnemen.

De kunst van het leven is thuis te zijn alsof men op reis is.

contact formulier - Alice de Heus

Heb je vragen of wil je een afpraak maken vul dan dit contact formulier in. Je kunt me ook bellen, spreek dan een boodschap in en laat je telefoonnummer achter zodat ik je kan terugbellen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Our address

Address:
Kerkstraat 35, 5321 TM Hedel
GPS:
51.7481444, 5.2597719000000325
Telephone:
06-40122 864 of 073-5991843
Web:
http://www.praktijkalice.nl

Opening Hours

Monday:
Op afspraak
Tuesday:
Op afspraak
Wednesday:
Op afspraak
Thursday:
Op afspraak
Friday:
Op afspraak