Praktijk Kampanula, Brenda Griek

You are here Home  > Regenesis-Healing Therapeut >  Praktijk Kampanula, Brenda Griek
Item image

Mijn naam is Brenda Griek. Ik ben gediplomeerd Natuurgeneeskundig- en Magnesium Therapeut.

In 2014 ben ik mijn Praktijk Kampanula gestart. Ik ben heel dankbaar dat ik wat voor de gezondheid van de mens kan betekenen. Praktijk Kampanula is aan huis gevestigd waar ik werk met grote passie en liefde. Elke keer verwondert het mij wat de behandeling teweeg brengt bij cliënten, hoe positief men op de Regenesis Healing behandelingen reageert. Ik zie nu in, sinds ik dit werk doe, hoe uniek en bijzonder elk mens is. Geen enkele Regenesis Healing behandeling is hetzelfde, ieder mens reageert weer totaal anders en dat schept elke keer weer verbazing en verwondering. De meeste mensen knappen er zichtbaar van op, hun klachten zijn verdwenen en gaan ontspannen en met stralende ogen de deur uit. En dat geeft mij de energie om hier met veel enthousiasme mee verder te gaan.

Wat is Regenesis Healing:

Als Regenesis Healing Therapeut heb ik geleerd de Blue Dot Energy in mijn eigen lichaam extra te activeren, ‘wakker te maken’, door middel van ademhalings- en aanrakingstechnieken. Ik fungeer als katalysator om deze energie over te brengen en verschaf de ‘vonk’ zoals bij een auto om de accu op te laden.

Door middel van een ademhalingsproces en een verscheidenheid aan aanrakingstechnieken breng ik de energie naar het autonome zenuwstelsel en naar verschillende zenuwknopen van het individu, evenals direct naar de gekwetste gebieden in het lichaam. Ook wordt het onderliggende energiesysteem in balans gebracht.

Regenesis Healing stimuleert het vermogen van het lichaam om het genezingsproces te volgen. Het is onmogelijk om te veel energie toe te dienen. Het lichaam aanvaardt slechts de correctie die nodig is om zijn eigen balans te scheppen.

Enkele brede voorbeelden van de toepassingsgebieden van Regenesis Healing zijn:
Aanpassingen aan het beenderstelsel vanaf de schedel, zoals problemen aan nek, ruggenwervels, heupen, bekken etc. Verschillende hoofdpijnen o.a. migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn, oog- en oorproblemen, ziekten van de organen en klieren, hooikoorts, allergieën, hormonale problemen, mentale en emotionele problemen.

contact formulier - Brenda Griek

Heb je vragen of wil je een afpraak maken vul dan dit contact formulier in. Je kunt me ook bellen, spreek dan een boodschap in en laat je telefoonnummer achter zodat ik je kan terugbellen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Our address

Address:
Laarderweg 190, 1403 RM Bussum
GPS:
52.2657113, 5.169550699999945
Telephone:
0627367980
Web:
http://www.kampanula.nl

Opening Hours

Monday:
Op afspraak
Tuesday:
Op afspraak
Wednesday:
Op afspraak
Thursday:
Op afspraak
Friday:
Op afspraak

Een consult € 95.00 1 uur behandeling € 60.00 Magnesium Therapie € 45.00 Behandeling op locatie Meerprijs Voor vragen en verzoek om behandeling gebruik het contactformulier. Is een uitgebreid advies gewenst dan maken we hiervoor een aparte (bel) afspraak. Daar zijn dan kosten aan verbonden. Wanneer u verhinderd bent, graag minimaal 24 uur van te voren afbellen. Bij laat of niet afbellen ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.