Praktijk Karin Randolph

You are here Home  > Regenesis-Healing Therapeut >  Praktijk Karin Randolph
Item image

Regenesis Therapie is een behandelwijze met lichaamseigen energie.

De therapie bestaat uit een intakegesprek en één of meerdere behandelingen met Regenesis.

Wat kan je verwachten?
Tijdens het intakegesprek worden je klachten besproken en wordt er een behandelplan opgesteld. Nadat dit is vastgesteld starten we met het uitlijnen van je ruggengraat, bekken en heupen. Dit vormt de basis van de Regenesis-behandeling. Het uitlijnen gebeurt door een lichte aanraking met vingers en handen op de ruggengraat, bekken en heupen. Hiermee wordt zonder enige vorm van manipulatie het lichaam geactiveerd en worden mogelijke scheefstanden gecorrigeerd.

Langs de ruggengraat lopen nagenoeg alle zenuwbanen naar de rest van je lichaam. Als de stand van de wervels en tussenschijven niet goed op hun plaats staan, kan dat zenuwen irriteren en aandoeningen veroorzaken van weefsel, botten, organen of hun werking. Een Regenesis behandeling helpt de ruggengraat om de juiste stand weer in te nemen. Het uitlijnen beïnvloedt hiermee allerlei zenuwen en organen in het lichaam.

Na de uitlijning worden de specifieke klachten behandeld. Door de holistische benadering van Regenesis wordt niet alleen het gebied van de klacht behandeld, maar ook dat wat in connectie met de klacht staat. Heb je bijvoorbeeld last van oorsuizen (tinnitus) dan worden niet alleen de punten van beide oren behandeld, maar ook je kaak, de bijholten, de buis van Eustachius, de hartposities en eventueel de bloedzuiverende organen.

Door verschillende ademtechnieken en handposities op de betreffende energiebanen en zenuwknopen wordt de energie in het eigen lichaam versterkt. Hierdoor komt het zelf genezend proces op gang en beïnvloedt zo elke cel in het lichaam.

contact formulier - Karin Randolph

Heb je vragen of wil je een afpraak maken vul dan dit contact formulier in. Je kunt me ook bellen, spreek dan een boodschap in en laat je telefoonnummer achter zodat ik je kan terugbellen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Our address

Address:
Gallenkamp Pelsweg 11A, Soest, Nederland
GPS:
52.1642339, 5.310077299999989
Telephone:
06-25023180
Web:
http://www.karin-randolph.nl/

Opening Hours

Monday:
Alleen op afspraak
Tuesday:
Alleen op afspraak
Wednesday:
Alleen op afspraak
Thursday:
Alleen op afspraak
Friday:
Alleen op afspraak
Saturday:
Alleen op afspraak
Sunday:
Alleen op afspraak

Prijzen: Tarief Intake gesprek € 20- Regenesis behandeling € 75,- p.u. Betaling contant of bij vooruitbetaling per bank. Er is in de praktijk geen pinapparaat aanwezig. Wanneer je verhinderd bent, graag minimaal 24 uur van te voren afbellen. Bij laat of niet afbellen ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.