• Home >>

Aad Orgelist, Regenesis Healing therapeut

Regenesis Healing therapeut

aad orgelist, Regenesis Master Practitioner

Praktijk Aad Orgelist
Romulushof 4
6215 EJ Maastricht
Nederland
Telefoon: 06 - 36 19 75 71 of  043 - 347 98 54
Behandeling op afspraak
Website: www.aadorgelist.nl


bewust-zijn praktijk Alice, Hedel

Welkom bij Praktijk Aad Orgelist

Energetische therapie Regenesis

Ziekten en lichamelijke klachten zijn een signaal van ons lichaam die ons vertellen dat er natuurlijke processen in ons lichaam uit balans zijn. Slechte voeding en overmatige stress zijn belangrijke oorzaken van lichamelijke klachten. Bewuste en onbewuste stress kan voortkomen uit onverwerkte emoties vanuit het verleden, zoals trauma’s en conflicten, die uiteindelijk klachten en ziekten veroorzaken.

De kwantumfysica toont aan dat alle materie energie is. Energie is trilling en kan uit verschillende frequenties bestaan van zeer dichte energieën (materie) tot de meest subtiele energieën. De mens heeft een energiesysteem dat uit verschillende lagen is opgebouwd. Hetzelfde geldt voor de aarde, die heeft ook energielichamen die uit verschillende atmosferische lagen bestaan. Als mensen worden wij constant beïnvloed en gevoed door de energieën vanuit het universum en de aarde.

Maar ons lichaam is ook instaat om een krachtige, zogenaamde Blue Dot Energy op te wekken die werkt op DNA niveau, die ziekte en beschadigde cellen kan herstellen.

Energetische therapie Regenesis® is een baanbrekende healingmethode die chronische problemen kan verhelpen.

Bijna een derde van de Nederlandse bevolking kampt met een chronische ziekte. Daarnaast hebben  zo’n 1,6 miljoen mensen last van nek- of rugklachten. Regenesis® is een holistische behandeling, die een alternatief  vormt voor genezing of versnelling van de genezing van veel (chronische) problemen, waaronder wervel- en gewrichtsklachten, emotionele en diverse fysieke klachten. Het is een pijnloze behandeling die niemand schaadt, omdat uitsluitend wordt gewerkt met de overdracht van energie via de handen en vingertoppen.

Zowel tijdens als na een energetische behandeling kunnen er, afhankelijk van de persoon,
uiteenlopende reacties zijn. Het zijn aanwijzingen dat het zelfhelende vermogen in werking wordt gezet. Zo kan men warme of koude tintelingen voelen, emoties ervaren of de behoefte hebben om te bewegen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt je onderstaand contactformulier invullen;

tags: Praktijk Aad Orgelist, Regenesis Healing therapeut Maastricht, Energetische therapie Regenesis


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....