• Home >>

Bewust-zijn praktijk Alice de Heus, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Bewust-zijn praktijk Alice de Heus, Regenesis practitioner

Bewust-Zijn praktijk "Alice"
Alice de Heus
Kerkstraat 35
5321 TM Hedel
Tel: 073-5991843
 Mobiel: 0640 122 864

website: www.praktijkalice.nl

Welkom bij bewust-zijn praktijk Alice

Heb je alles al geprobeerd?
En wil je nu eindelijk eens van die pijn af of ben je “uitgedokterd” en krijg je te horen “het zit tussen je oren, leer er maar mee omgaan” of zit je “vast” op het emotionele, mentale of fysieke vlak? Ervaar de kracht van het zelfgenezend vermogen van je lichaam en begin aan een reis die je mentale en emotionele blokkades opheft, je stimuleert en je innerlijke kalmte herstelt.

Regenesis Healing biedt je de mogelijkheid, om op zachte wijze, weer bij je oorspronkelijke zelf te komen. Er wordt gewerkt met de zogenaamde Blue Dot Energy die zich in alle lichaamscellen bevindt. Het overbrengen van deze energie gebeurt via verschillende handposities op het lichaam waarbij de energie naar diverse zenuwknopen en organen gestuurd wordt. Met deze vorm van Healing wordt het eerder genoemde zelfgenezend vermogen van het lichaam aangezet, is het mogelijk om op diep (cel) niveau te werken en zo ook onderliggende problematiek van emotionele aard liefdevol naar boven te brengen en te helen.

Wie ben ik; Mijn naam is Alice de Heus gevestigd in Hedel, nabij ’s-Hertogenbosch. In het verleden heb ik diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd waaronder diverse massage opleidingen, intuïtieve ontwikkeling en meditatie, opleiding tot VoetreflexPlus™ therapeut. Een mooie reis met volop ontdekkingen in mijzelf en bij de ander. Ondanks dat VoetreflexPlus™ ontzettend mooie resultaten bij mensen oplevert miste ik toch nog meer diepgang. Graag wilde ik nog een paar lagen dieper om zo de cliënt op celniveau te kunnen behandelen.

Toen kwam ik in aanraking met Regenesis Healing. Wat een verademing, precies wat ik zocht! Een simpele methode waarmee je veel kunt bereiken op dat diepe celniveau. Ik heb de opleiding gevolgd en tot een goed einde gebracht, weer was ik een stukje verder op mijn reis. Een reis, een enerverende reis die zijn einddoel nog niet heeft bereikt. Ik blijf de reis voortzetten en verder uitbreiden. Het is een reis die mij brengt naar mijn eigen ZIJN. Een reis waarin ik mijn passie, mijn doel kan verwezenlijken. Mijn doel is om mensen te helpen met uiteenlopende klachten zodat zij hun reis ook kunnen maken.

Als je meer informatie wilt kun je altijd de website raadplegen of contact met mij opnemen.

De kunst van het leven is thuis te zijn alsof men op reis is.


Tags: Bewust-zijn praktijk Alice de Heus, Regenesis practitioner

Een Regenesis practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


bewust-zijn praktijk Alice, Hedel

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....