• Home >>

Praktijk Sulisya, Andrea Verhage,Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Sulisya, Andrea Verhage, Regenesis Therapeut
Andrea Verhage
Praktijk Sulisya

Beukenlaan 27
4744 CG Bosschenhoofd
Ingeschreven bij KvK

Telefoon: 06-47 67 15 96
Website www.sulisya.nl

Kadobonnen zijn verkrijgbaar voor een behandeling of een bedrag naar keuze.

Welkom bij Praktijk Sulisya

Praktijk Sulisya: De Regenesis-Healing atlas-wervel correctie kan ook voor u de oplossing zijn.

Ik ben Andrea Verhage en de Regenesis-Healing methode maakt het voor een ieder mogelijk om terug te gaan naar wie je werkelijk in essentie bent, weer te leven vanuit het licht wat je bent volgens je blauwdruk. Vanuit het opgroeien vanaf de conceptie tot nu heb je al een hele reis gemaakt waarin je in je leven mooie dingen als herinnering hebt opgeslagen maar ook minder fijne dingen die blokkades vormen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Met het toepassen van Regenesis-Healing gaat het niet alleen over het corrigeren van beenderen en wervels, maar over het corrigeren van structuren op alle niveaus en op velerlei gebieden bij uiteenlopende gezondheidsproblemen. Als zo'n transformatie gebeurt, stel je dan eens voor wat op de diepere cellulaire en moleculaire niveaus gebeurt. Met de atlas-wervel correctie dien ik als katalysator om de energie over te brengen. Hierdoor wordt een tekort aan energie in het circuit opgeladen en stelt het de cliënt in staat zichzelf te genezen.

Lichte aanraking met mijn handen maakt het mogelijk dat de Blue Dot Energie weer krachtig in je lichaam wordt geactiveerd. Een potentie die in eenieder aanwezig is en na het vormen van je lichaam als foetus in slaapstand is gegaan. Hierin ligt je blauwdruk opgeslagen die volledig geactiveerd kan worden en opgeslagen belemmerende herinneringen en (pijn)klachten weer loslaat vanuit je wervelkolom en de rest van je lichaam.

Hierdoor wordt ook het zelfherstellend vermogen van het lichaam hersteld, waarna klachten zullen verdwijnen en het lichaam weer optimaal kan functioneren.

Het bio/energetisch veld wat door een Regenesis behandeling gecreëerd wordt heeft de volgende wetenschappelijk aangetoonde eigenschappen:

– het opheffen van zowel acute als chronische pijn
– het opheffen van stress (inclusief hevige stress)
– het remmen van het ontstekingsproces
– pijnloze afstelling van het beendergestel, wat leidt tot het verdwijnen van secundaire pijn
– bevordering van het functioneren van het immuunsysteem, resulterend in de verbetering van aan het immuunsysteem gerelateerde ziekten
– het ontkoppelen van het emotionele trauma uit het verleden

Wil je je weer vrij bewegen, blij zijn, jezelf liefhebben en weer kunnen genieten?? Je bent welkom om samen deze helende reis in te gaan waarin je weer durft te kiezen voor leven in plaats van overleven en daar de verantwoording voor durft te nemen.

Andrea Verhage


Tags: Praktijk Sulisya, Andrea Verhage,Regenesis therapeut, Bosschenhoofd


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....