• Home >>

Anoesjka van den Boogaard, therapeut

Regenesis Healing therapeut

Anoesjka van den Boogaard, therapeut , roelofanrendsveen

Praktijk OnderHanden

Anoesjka van den Bogaard
Stationsstraat 1
2371 SH Roelofarendsveen
Telefoon: 0646323625
Behandeling op afspraak

Website: www.praktijkonderhanden.nl

Regenesis therapeuten

Welkom bij Praktijk OnderHanden

Regenesis iets voor jou?

Heb je lichamelijke klachten en kom je er maar niet van af? Heb je klachten maar word je bij de reguliere geneeskunde van het kastje-naar-de-muur gestuurd? Loop je al een tijd bij een (fysio) therapeut en komt hij/zij niet verder? Voel je je down, gestrest of zie je het zelfs helemaal niet meer zitten?

Dan is een Regenesis [spreek uit als rie-dzjè-ne-sus] behandeling bij mij misschien wel iets voor jou. Regenesis- Healing is een methode om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren, door het overbrengen van energie door middel van verschillende handposities op bepaalde plekken op het lichaam.

Deze methode werkt zowel bij fysieke als emotionele klachten. Regenesis energie kan op een aantal verschillende manieren worden toegepast, die allen de holistische opvatting van gezondheid ondersteunen.

Mijn behandelingen kunnen prima werken naast een ander soort therapie zoals bijvoorbeeld, fysiotherapie en zeker ook naast uw behandeling van een alternatieve of reguliere arts/therapeut.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info op mijn website.

Tags: Praktijk OnderHanden, Anoesjka van den Bogaard, Regenesis-therapeut, Roelofarendsveen


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....