• Home >>

Bermath van der Kevie, Regenesis Healing therapeut

Regenesis Healing therapeut

Bermath van der Kevie Regenesis Practitioner Middelburg

Bermath van der Kevie
Regenesis Healing therapeut
Praktijk Helmgras
't Zanddorp 73
4335 AG Middelburg

www.praktijkhelmgras.com
Tel.: 06-40396174

Welkom bij Praktijk Helmgras 

“Het lichaam spreekt de taal van de Ziel, het is aan ons om deze te leren verstaan”

Regenesis is een natuurgeneeskundige en energetische behandelmethode geschikt voor fysieke klachten, alsook voor emotionele en trauma gerelateerde klachten.

Fysieke of emotionele gebeurtenissen kunnen de levensstroom in het lichaam blokkeren. Door lichte aanraking via de handen van de behandelaar wordt energie ('blue dot' energie) overgebracht op het lichaam van de cliënt. Op deze manier wordt het zelfhelend vermogen op celniveau geactiveerd.

Net als de oude volkeren deze wijsheid gebruikten, heeft de Regenesis behandelaar geleerd de blue dot energie over te brengen via de handen. Op die manier werkt de energieoverdracht als een startmotor om de blue dot energie in de cellen van de cliënt 'aan' te zetten tot regeneratie en herstel. Het lichaam, de geest en de Ziel vinden een nieuwe balans.

Bij o.a. de volgende klachten kunnen mensen baat hebben bij Regenesis behandelingen:
•Klachten aan het beendergestel
•Klachten aan organen, klieren en spieren
•Emotionele en trauma gerelateerde klachten

Over mij, Bermath van der Kevie
Al van kinds af aan ben ik op zoek naar verdieping en betekenisvol contact met mensen, met de natuur en op zoek naar het Al. Op jonge leeftijd wist is dat ik graag met mensen wilde werken. Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik als maatschappelijk werker aan de slag gegaan en heb ik diverse taken vervuld. Ik werk met individuen en groepen, geef cursussen en trainingen. Gaandeweg ben ik me gaan verdiepen in Coaching, Sjamanistische Healing en Regenesis Healing Therapie.
Het geven van Regenesis therapie voelt voor mij alsof alle wegen samenkomen; het werken met lichaam, geest en Ziel. De Ziel wil zich uitdrukken via het lichaam. Deze zielsuitdrukking kan het vrijst stromen in een gezond lichaam en een vitale geest.
In mijn praktijk kan ik alle drie de wegen die ik bewandel tot uitdrukking; vanuit hart en handen het zelfhelend vermogen van mensen helpen activeren.

Voor meer informatie: www.praktijkhelmgras.com


Tags: Praktijk Helmgras, Middelburg. Bermath van der Kevie, Regenesis Healing therapeut


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....