Blue Dot Energy

Blue Dot Energy

De energiebron van Regenesis

Blue Dot Energy

Regenesis-Touch therapie en Regenesis Healing therapie gebruiken een unieke methode, de Blue Dot Energy, om cellulaire energie in ons lichaam en ons bewustzijn op te wekken die alles wat vast zit weer in beweging brengt. Emotionele, sprituele, mentale of lichamelijke problemen kunnen zich op deze manier weer gaan helen. De cursist leert deze energie op te wekken op een heel simpele manier zoals oude volken vroeger dat ook al deden. Zij gebruikten deze energie omdat ze wisten dat het werkte en omdat zij als mensen veel dichter bij de natuur stonden. Dit noemen we de Blue Dot Energy. Waarom we het zo noemen leggen we hier uit.

De methode van de Blue Dot Energy

De Blue Dot Energy methode is een unieke methode, die is ontwikkeld door Robert Rasmusson. Deze methode kan ons zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk versterken en versnellen en zorgen dat zieke cellen zich gaan regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. De Blue Dot Energy methode overtreft elke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

De bron van de Blue Dot Energy

Blue Dot Energy

Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Als er twee-en-dertig cellen ontstaan zijn, begint de foetus zelf selectief cellen te scheppen, gebaseerd op het DNA patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel in het lichaam aanwezig is. Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid. Met de voltooiing van het foetale proces, als de baby ongeveer vijf maanden oud is, gaat de cellulaire energie ‘slapen’ in de vorm van ‘kleine blauwe stipjes’ binnenin elke celkern. De Blue Dot Energy.

De levenskracht energie zoals gebruikt in onder andere Quantum-Touch, Reiki, Touch for Health, Touch of Matrix en anderen is de generieke energie die in alle Regenesis Healing methoden wordt gebruikt.
Naast de generieke levenskracht energie is het gebruik van onze eigen oer-energie in onze cellen (DNA) een onmisbare en extra krachtige toevoeging in het genezingsproces. Deze therapie die gebruik maakt van de Blue Dot Energy is wat medewerkers van Wilhelm Reich ontdekten tijdens een onderzoek in Australië.


Op de hoogte blijven van Regenesis workshops? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Als je je voor een workshop inschrijft garanderen wij je dat je met Regenesis-Touch
kunt werken. Lukt het je niet dan krijg je je geld terug. Zo zeker zijn we van Regenesis.

100%

GELD TERUG GARANTIE