• Home >>

Praktijk Vitality Spirit, Carla Dekkers, Regenesis master practitioner

Regenesis master practitioner

    	  Praktijk Vitality Spirit, Carla Dekkers, Regenesis master practitioner

Praktijk Vitality Spirit**

Carla Dekkers
Spoorakkerweg 2B 
5071 NC Udenhout
Telefoon: 06-10228740
Behandeling op afspraak
Website: www.vitalityspirit.nl


Welkom bij Praktijk Vitality Spirit

Na diverse behandelmethoden konden artsen niets meer voor haar betekenen.

Dat viel zwaar voor deze vrouw die jaren gebukt ging onder hevige pijn in haar nek. Nadat ze een half uur was behandeld, stroomden tranen over haar wangen van blijdschap. Voor het eerst in jaren was ze pijnvrij. En dat is zelfs voor iemand als ik, die met beide benen op de grond staat, steeds weer een bijzondere ervaring.

Ik ben gespecialiseerd in diverse behandelmethoden waarbij steeds wordt uitgegaan van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Omdat iedereen uniek is, wordt bekeken welke methode het meest doeltreffend is.

Met Regenesis kan ik als Regenesis® Master Practitioner  cliënten effectief helpen met de meest uiteenlopende problemen. Met alle benodigde diploma's, die het kwalitatief uitvoeren van mijn vak ondersteunen, werk ik professioneel, gepassioneerd, integer en verantwoord. Met Vitality Spirit kan ik mensen weer hoop en het juiste zetje geven, zodat lichaam en geest zichzelf helen.

Wat niet kan, kan niet. Maar heel veel kan wél en daar zijn inmiddels voldoende positieve voorbeelden van. Lang nadat een Regenesis sessie is afgelopen, kunt u nog sensaties ervaren en gaat het herstel nog door. Regenesis kan uitstekend gegeven worden als zelfstandige therapie, maar ook als ondersteuning bij allopathische en homeopathische geneeswijzen.


Tags: Praktijk Vitality Spirit, Carla Dekkers, Regenesis Master practitioner, Regenesis therapie


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....