• Home >>

Claudia Frankenreiter, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Claudia Frankenreiter, IDevelop-Coaching

Claudia Frankenreiter
Regenesis-therapeut

IDevelop-Coaching
Goeman Borgesiusstraat 4H
1067LN Amsterdam
Telefoon: 06 51092390
website: www.idevelop-coaching.com

Welkom bij idevelop-coaching

Herken je dit?

Kwaaltjes als hoofd- of rugpijn plagen je dag in en dag uit zodat je dit al als ‘normaal’ beschouwt. Pas op het moment dat de pijn dan ook écht zeurt, vindt je dit vervelend.

Je hoofd zit soms zo vol dat het bijna uit elkaar lijkt te barsten van al de gedachten die je hebt, die bovendien vaak in cirkeltjes gaan. Voor het echte denkwerk blijft dan simpelweg weinig ruimte over.

Soms sta je na een rusteloze nacht ’s ochtends op en heb je alles behalve het gevoel dat je uitgerust bent. Je voelt je futloos terwijl de dag nog moet beginnen.

Naast de bekende stressverschijnselen zoals onrust of hartkloppingen komen gaandeweg ook andere klachten erbij. Vaak ziek zijn of aankomen horen hier bijvoorbeeld bij.

Stress is één van de grootste veroorzaker van ziekte überhaupt. Vandaar dat ik, Claudia Frankenreiter, me met mijn praktijk IDevelop Coaching voornamelijk richt op klachten die (mede) door stress worden veroorzaakt.

  • Rug-/nekklachten
  • Hoofdpijn, migraine
  • Spijsverteringsproblemen
  • Hartproblemen
  • Hormonen
  • Slaapproblemen
  • Concentratieproblemen
  • Lage energie
  • Onrust

Het meest essentiële hierbij is dat niet alleen de stressverschijnselen maar ook de oorzaak wordt aangepakt. IDevelop Coaching combineert daarom Regenesis ook met andere coaching tools.

Ga voor meer informatie naar mijn website:

www.idevelop-coaching.com

06 51092390Tag: IDevelop-Coaching, Claudia Frankenreiter, Goeman Borgesiusstraat 4H, 1067LN Amsterdam


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....