• Home >>

Claudia Renckens, Regenesis therapeut

Regenesis Healing Therapeut

Claudia Renckens, Regenesis practitioner, praktijk in wtwoud

Claudia Renckens
Binnenwijzend 19 E
1617 KT, Westwoud
Nederland
Telefoon: 06 5052 6190
Behandeling op afspraak
Website: Youfeelreborn

Regenesis Healing Therapeut

Welkom bij Claudia Renckens, Regenesis Healing Therapeut

Hallo ik ben Claudia Renckens en per 1 januari 2021 gestart met mijn Regenesis Healing praktijk Youfeelreborn.

Ik ben super gelukkig dat ik in aanraking ben gekomen met Regenesis Healing en dat ik hier nu mijn werk van  heb mogen maken.

Ik vindt het heel bijzonder om mensen te mogen helpen met hun lichamelijke en of geestelijke problemen, waar we door de behandelingen en de gesprekken samen een team vormen om deze aan te pakken en je na een aantal behandelingen weer fijn en met een prettig gevoel zonder pijn verder te kunnen leven.


Tags: Claudia Renckens, Regenesis Therapeut, Regenesis Healing therapeut, website youfeelreborn, Westwoud


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....