• Home >>

Praktijk Feel Free, Diny Hagedoorn, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Feel Free, Diny Hagedoorn,  Regenesis therapeut

Praktijk Feel Free
Diny Hagedoorn
Joost de Hondtlaan 3
2803 XH Gouda
Telefoon: 06-16301738
Website www.praktijkfeelfree.nl
Voor contact en afspraken ga naar mijn website.

Dini Hagedoorn, Regenesis Healing Therapeut

Welkom bij Praktijk Feel Free.

Zo vrij als een vogel, wie wil dat nou niet?

Wil je ook zo vrij zijn als een vogel? Bevrijd van klachten die een belemmering vormen om je leven op jouw manier in te vullen?

In mijn praktijk help ik je hierbij met een energetische methode die het zelfherstellend vermogen krachtig stimuleert. Afhankelijk van de klachten waar de cliënt mee komt, werk ik met verschillende technieken. Uitgangspunt is altijd wat het lichaam zelf aangeeft.  Ik werk met een combinatie van Regenesis Healing , Touch for Health en Kinesiologie.

Ik kan je helpen bij zowel lichamelijke als psychische / emotionele klachten of een combinatie daarvan. Bij lichamelijke klachten kan je denken aan rug-, spier- en gewrichtsklachten. Bij psychische klachten kan je denken aan stress, blokkerende overtuigingen en fobieën, maar ook bijvoorbeeld problemen rond hoogsensitiviteit. Ook onverklaarbare klachten zijn vaak succesvol te behandelen. Het is bij mij niet nodig om ‘van alles op te rakelen’. Deze methodes zijn geschikt voor iedereen. Het is een prima aanvulling op de reguliere geneeskunde en niet bedoeld als vervanging daarvan.

Tijdens de behandeling in mijn praktijk wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en verminderen of verdwijnen fysieke en / of emotionele klachten en stress. Je komt weer terug in je evenwicht.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan verder op mijn site www.praktijkfeelfree.nl.  Neem contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak.


Tags: Regenesis Healing therapeut, Dini Hagedoorn, Praktijk Feel Free, Regenesis therpie, Regenesis Healing therapie


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....