• Home >>

Donya Martin, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Stem Jezelf

Donya Martin
Wolfhezerweg 120-32
6874 AW, Wolfheze
Telefoon: 06-15423808
Behandeling op afspraak

Website: www.stemjezelf.nl

Welkom bij mijn praktijk Stem Jezelf  

Natuurgeneeskundig en Regenesis therapeut, Donya Martin.
Ondersteuning bij (chronische) fysieke klachten, spanningsklachten en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn motto is: Leef je leven, Stem Jezelf!

Als Regenesis therapeut werk ik vanuit een holistische benadering dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en daarbij staat het zelf-herstellend vermogen van de mens centraal.

Mijn focus ligt op het behandelen van volwassenen en kinderen die vastlopen, worstelen met emotionele of fysieke klachten, of hun verlangens en ambities niet waar kunnen maken.

Toen ik in aanraking kwam met Regenesis Healing was ik keer op keer verwonderd over de eenvoud en de zachte werkwijze die zo diep inwerkt op het gehele systeem, bewust en onderbewust. Een methode die voorbij elke gedachte gaat en direct invloed heeft tot op celniveau.

Wil je je weer vitaal voelen, vrij van fysieke klachten of psychische ballast?

Dan is Regenesis iets voor jou.

Met aandacht voor jou als persoon in ontwikkeling en hoe je nu in het leven staat. Gebruikmakend van jouw eigen kracht om dichter bij de essentie te komen en veranderingen ten gunste van de gezondheid in gang te zetten.

Als mens behoud je de regie van jouw leven en jouw gezondheid, in alle facetten. Elk facet als een instrument van een groot prachtig orkest. En jij bent de dirigent! Ik ondersteun je door jouw zelfhelend vermogen te activeren om zo alle facetten van jezelf weer in balans te brengen.

Zoals een instrument gestemd wordt, zo kunnen wij onszelf ook afstemmen op onze innerlijke stem, onze stem laten klinken, in een goede stemming zijn, in tune met onszelf.

Stop met overleven!

Stap in je beste Zelf!

Stem Jezelf!

Spreekt dit je aan? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend intake gesprek (telefonisch of persoonlijk) en te kijken of dit iets voor je is.

Hartegroet, Donya Martin


Tags: Praktijk Stem Jezelf, Natuurgeneeskundig therapeut, Donya Martin,  Regenesis Therapeut, Wolfheze


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....