• Home >>

Eddy Filius, Regenesis master practitioner

Regenesis master practitioner

Praktijk Balans Healing

Eddy Filius
's Gravenpolderseweg 124
4462 RA Goes
Telefoon: 06-33718959 of 0113 - 258004
Behandeling op afspraak
Website: www.balans-healing.nl


Welkom bij Balans Healing, Eddy Filius, master practitioner

Hoe werkt Regenesis…

Regenesis is voor mij een bijzondere subtiele energie, die makkelijk tot de diepere lagen doordringt. Hoe werkt het? Ik werk in feite met de energie afkomstig vanaf de unieke eerste celdeling van het lichaam. Qua trilling is er geen energie die nog zuiverder en specifieker is!

De doelgerichtheid van Regenesis, wat betreft het behandelen van specifieke stelsels (hormoonstelsel, zenuwstelsel ect.), maakt het een zeer goede aanvulling om mensen te behandelen die tevens in het reguliere systeem onder behandeling zijn.

Spectaculair zijn de resultaten met betrekking tot zogenaamde trauma behandelingen. Een verandering van uitstraling en een dieper inzicht tot zichzelf zijn zeker geen uitzondering.

Waar kan Regenesis bij helpen?
Regenesis healing stimuleert het zelfhelend vermogen enorm en kan dus gebruikt worden voor ieder lichamelijk- als geestelijk gezondheidsprobleem.


Tags: Balans Healing, Eddy Filius, Goes, Regenesis master practitioner


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....