• Home >>

Praktijk Via Klank, Ernestine van de Pol, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Praktijk Via Klank
Ernestine van de Pol
Dragonstraat 11
5044 HR Tilburg
Nederland
Telefoon: 0652567660
Behandeling op afspraak
Website: www.viaklank.nl

Welkom bij Praktijk Via Klank

Ik geloof dat liefdevolle aandacht een belangrijke sleutel is in elk genezingsproces.

Regenesis sluit hierbij aan, omdat het ervan uit gaat, dat jouw lichaam weet wat het moet doen om heel te zijn. Je lichaam begint ZELF te bewegen, wanneer ik via handposities de Blue Dot Energy door je heen laat stromen. In deze bewegingen zit informatie opgeslagen die jij mag zien. De inzichten komen vanuit jezelf! Ik stel alleen vragen en creƫer een veilige sfeer waarin ik je de ruimte geef met liefdevolle aandacht naar je lichaam te luisteren en dit tot uitvoering te brengen.

Het kan voorkomen dat je lichaam zich wil laten horen via je stem, hierbij begeleid ik je om je stem als helend middel in te zetten.

Hoe werkt Regenesis?
Regenesis is een energetische therapie, die gebruik maakt van de Blue Dot Energy. In elke cel van je lichaam zit een geheugen opgeslagen met daarin de informatie van de oorspronkelijke staat. Deze blauwe stippen zijn echter in de slaap stand. Tijdens de sessie wordt de energie wakker gemaakt, zodat het lichaam weer terug naar de oorsprong kan/opnieuw geboren wordt. Dit is ook de betekenis van het woord Regenesis.

De bewegingen brengen je lichaam weer in balans, waardoor je steviger staat en positiever in het leven staat. Deze juiste afstemming van je lichaam (uitlijnen) zorgt ervoor dat je spieren en zenuwen kunnen ontspannen. Dit heeft een positieve werking op je spieren, zenuwen, weefsel, botten en organen. Bij het uitlijnen wordt energie gestuurd naar o.a. de atlas en de draaier, de hals,-borst en lendenwervels, het bekken en het heiligbeen tot aan het staartbeen. Na het uitlijnen worden de specifieke klachten behandeld. Regenesis is een holistische benadering waardoor het hele gebied en alles wat in verbinding staat met de klacht, aandacht krijgt. Door verschillende ademtechnieken en handposities op zenuwknooppunten wordt de energie versterkt.

Regenesis is inzetbaar bij (chronische) lichamelijke, mentale-, emotionele, en spirituele vraagstukken.

Ik geloof in de heelheid van elk persoon, waarbij liefdevolle aandacht naar jezelf wonderen brengt. Mijn motto is: There is more to you! There is more to life!


Tags: Praktijk Via Klank, Ernestine van de Pol, Regenesis practitioner, Tilburg

Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....