• Home >>

Frank Beekes , Regenesis master practitioner

Regenesis master practitioner

Welkom bij praktijk Frank Beekes

Mijn naam is Frank Beekes woonachtig in Wijk bij Duurstede en ben sinds 2018 bezig met Regenesis Healing als Master Practitioner.

In mijn praktijk heb ik mooie resultaten mogen mee maken wat betreft het helen van cliënten. Als Master Practitioner help ik cliënten om weer in balans te komen. Het in balans brengen van cliënten gebeurt zowel mentaal als fysiek. Als een cliënt fysiek niet in balans is, is er ook geen mentale balans. En vice versa.

Met behulp van mijn handen en een zachte aanraking bij de cliënt, activeer ik het zelfhelend vermogen van de cliënt. Dit zelfhelend vermogen brengt het lichaam en de geest weer in balans.

Meer informatie over Regenesis Healing kunt u op deze website vinden.

Wilt u contact met mij hebben, dan kunt u mij een mail sturen of telefonisch benaderen.
Op de website van de Quantum-Academy kunt u zien wat Regenesis inhoudt. op https://quantum-healing.net 

Tags: Frank Beekes, Regenesis master practitioner, Wijk bij Duurstede


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....