• Home >>

Gerda Fortuin, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Natuurgeneeskundige praktijk Gerda Fortuin, Regenesis therapeut, Dordrecht

Natuurgeneeskundige praktijk Gerda Fortuin

Slangenburg 36
3328 DP  Dordrecht
Telefoon: 06-48665049 of 078-6513388
Behandeling op afspraak

Website: www.gerdafortuin.nl

Regenesis therapeuten

Welkom bij Natuurgeneeskundige praktijk Gerda Fortuin

Regenesis Therapie is een krachtige, helende methode die gebruik maakt van de energie die in elke lichaamscel aanwezig is.

Deze energie is zichtbaar als een kleine blauwe stip in de cel en wordt de Blue Dot Energy genoemd.Bij een bevruchte eicel zorgt deze Blue Dot Energy ervoor dat door celdeling de foetus groeit. De energie blijft werkzaam tot plus minus vijf maanden na de geboorte (dan zijn de fontanellen gesloten) en gaat dan “slapen”. Bij sommige organismen, zoals bijv. zeesterren  en salamanders blijft de energie echter steeds actief; zij zijn in staat een verloren gegane arm of staart weer te laten aangroeien.

Elke lichaamscel beschikt over een blauwdruk, oftewel het geheugen van de cel. De oorspronkelijke perfecte staat van de cel wordt onthouden. Door middel van het opnieuw activeren van de Blue Dot Energy is een beschadigde of zieke cel in staat zich weer te herstellen. Regenesis Therapie werd ontwikkeld door de Amerikaan Robert Rasmussen. Hij sprak van de indestructable power (de onverwoestbare kracht), die in staat is zieke of onrustige cellen zich op DNA niveau te laten herstellen of vernieuwen.


Tags: Gerda Fortuin Regenesis therapeut, Natuurgeneeskundige praktijk Gerda Fortuin, Dordrecht


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in en wat kan het voor jou betekenen? Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....