• Home >>

Hiz trainingen, Karin Randolph, therapeut

Regenesis Healing therapeut / trainer

Hiz trainingen, Karin Randolph, Regenesis therapeut, soest

Praktijk Karin Randolph

Opzetter 17
1261 MG, Blarium  
Nederland
Telefoon: 06-25023180
Behandeling op afspraak

Website: www.karin-randolph.nl

Welkom bij Karin Randolph
Hiz trainingen en Regenesis therapie

Regenesis Therapie is een behandelwijze met lichaamseigen energie.

De therapie bestaat uit een intakegesprek en één of meerdere behandelingen met Regenesis.

Wat kan je verwachten?
Tijdens het intakegesprek worden je klachten besproken en wordt er een behandelplan opgesteld. Nadat dit is vastgesteld starten we met het uitlijnen van je ruggengraat, bekken en heupen. Dit vormt de basis van de Regenesis-behandeling. Het uitlijnen gebeurt door een lichte aanraking met vingers en handen op de ruggengraat, bekken en heupen. Hiermee wordt zonder enige vorm van manipulatie het lichaam geactiveerd en worden mogelijke scheefstanden gecorrigeerd.

Langs de ruggengraat lopen nagenoeg alle zenuwbanen naar de rest van je lichaam. Als de stand van de wervels en tussenschijven niet goed op hun plaats staan, kan dat zenuwen irriteren en aandoeningen veroorzaken van weefsel, botten, organen of hun werking. Een Regenesis behandeling helpt de ruggengraat om de juiste stand weer in te nemen. Het uitlijnen beïnvloedt hiermee allerlei zenuwen en organen in het lichaam.

Na de uitlijning worden de specifieke klachten behandeld. Door de holistische benadering van Regenesis wordt niet alleen het gebied van de klacht behandeld, maar ook dat wat in connectie met de klacht staat. Heb je bijvoorbeeld last van oorsuizen (tinnitus) dan worden niet alleen de punten van beide oren behandeld, maar ook je kaak, de bijholten, de buis van Eustachius, de hartposities en eventueel de bloedzuiverende organen.

Door verschillende ademtechnieken en handposities op de betreffende energiebanen en zenuwknopen wordt de energie in het eigen lichaam versterkt. Hierdoor komt het zelf genezend proces op gang en beïnvloedt zo elke cel in het lichaam.


Tags: Hiz trainingen, Karin Randolph Regenesis therapeut en Regenesis trainer, Soest


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....