• Home >>

Ine Burgmans, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Ine Burgmans, Regenesis practitioner

Praktijk Origine

Ine Burgmans
Spankerstraat 14
5296 KM Esch
Telefoon: 06 27411647
Behandeling op afspraak
Website: www.origine.nu

Ine Burgmans, Regenesis practitioner

Wil je je kwaliteit van leven verbeteren en meer inzicht krijgen in je lichamelijke en emotionele klachten dan komen we daar samen wel uit.

Sinds 2009 heb ik mijn praktijk ORIGINE in Boxtel waar ik werk met volwassenen, jongeren en kinderen.

Regenesis is een energetische geneeswijze die heel krachtig is en bewezen heeft uiterst effectief te zijn bij veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten.

Tijdens een behandeling wordt door handoplegging op veilige en pijnloze wijze het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De energie in de cellen wordt geactiveerd waardoor de cellen zich kunnen regeneren (vandaar de naam REGENESIS) naar hun oorspronkelijke perfecte staat. Dit vergroot het zelfhelend vermogen en bevordert zo de gezondheid. Het onderliggende energiesysteem wordt zo weer in balans gebracht.
Regenesis therapie werkt heel diep en is bruikbaar op vele gebieden.


Tags:  Tag: Ine Burgmans, Regenesis practitioner

Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Praktijk origine

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....