• Home >>

Janet de Leeuw, Regenesis Master practitioner

Regenesis Master practitioner

Welkom bij Janet de Leeuw, Regenesis Master practitioner

Ben je vaak moe, of heb je een andere emotionele, mentale of fysieke klacht?

Voor vrijwel alle klachten van lichamelijke, emotionele, mentale en psychische aard kun je bij mij terecht. Mijn specialisatie is het begeleiden van mensen met stres gerelateerde klachten (zoals burn-out, angsten), en mensen die (toch nog) hinder ondervinden van hun hoog- sensitiviteit.

In mijn praktijk ‘Presence & Balance’ hanteer ik een holistische kijk op gezondheid; dat betekent dat ik altijd kijk naar mogelijke onderliggende oorzaken op het niveau van bewustzijn en het onderbewustzijn (het energetische). Bij de Regenesis behandeling plaats ik lichte aanraking op specifieke punten op je lichaam die toegang geven tot het te behandelen gebied.

Regenesis is een rustige, pijnloze behandeling. Gedurende de behandeling kunnen lichamelijke reacties ontstaan en/of emoties vrijkomen die de oorzaak naar de oppervlakte brengen. Hiermee gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij beter in balans komt.
Schonen van het celgeheugen

Klachten ontstaan door een niet-verwerkte gebeurtenis, emotie of overtuiging. Dit kan van alles zijn en op alle leeftijden hebben plaatsgevonden. Doordat deze niet verwerkt is, wordt deze opgeslagen in het celgeheugen en veroorzaakt een blokkade, of je je daar nou bewust van bent of niet.
Wanneer er klachten ontstaan vanuit deze blokkades is het tijd om je bewust te worden van de onderliggende ervaring, zodat je je celgeheugen kunt schonen en ruimte kunt maken voor nieuwe ervaringen, nieuwe emoties en nieuwe overtuigingen.

Door je vrij te maken van oude patronen, breng je je lichaam, geest en persoonlijkheid weer in balans waardoor je ook je immuunsysteem stimuleert en beter met je omgeving kan communiceren. Dit noemen we een transformatie. Om actief bij je transformatieproces betrokken te blijven, krijg je na afloop van het consult een persoonlijk advies mee ter ondersteuning van jouw traject.
Dit advies kan bijvoorbeeld het gebruik van natuurlijke geneesmiddelen of het doen van oefeningen bevatten.
 
Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in hun transformatieproces. Bewuste aandacht in het heden helpt bij dat proces. Daarom dus: Presence & Balance.

Zolang je geen toegang kunt krijgen tot de macht van het Nu, laat elke emotionele pijn die je ervaart een residu van pijn achter dat in je voortleeft. ~ Eckhart Tolle

Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Neem contact met me op, kijk op mijn website voor meer informatie of stuur me een email.


Tags: Janet de Leeuw, Regenesis Master practitioner, Alphen aan den Rijn


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....