• Home >>

Jeannette Hamersma, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Jeannette Hamersma, Regenesis Healing therapeut, praktijk de Blauwe Stip

Praktijk de Blauwe Stip
Jeannette Hamersma
Hessenweg 74, 6718TD Ede

Behandeling op afspraak
Telefoon 06 102 178 07
Website www.deblauwestip.nl
Online vanaf 1 maart 2020

Welkom bij Praktijk de Blauwe Stip


Wie ben ik
Vele jaren actief als ontwikkelingswerker ondersteunde ik groepen en organisaties in ontwikkelingslanden bij hun plannen en projecten om hun leefomgeving veiliger en gezonder te maken. De ervaring leerde hoe belangrijk het was om aandacht te geven aan de communicatie en samenwerking tussen betrokken partijen. Interesse in de gezondheid en het welbevinden van mensen en dieren bracht mij verder op het terrein van de energetische genezing van de Regenesis methode.

Voor wie is de behandeling
Een Regenesis behandeling is voor iedereen die klachten, pijn of ongemak ervaart. Ook voor mensen die in het reguliere medische circuit geen afdoende verbetering of verlichting hebben ervaren voor hun klachten. Voor mensen, die onder medische behandeling zijn, kan een Regenesis behandeling extra steun of verlichting geven bij het genezingsproces of hierop een aanvulling zijn.

Enkele voorbeelden van fysieke klachten:
Rug- nek- en schouderpijn, frozen shoulder, hoofdpijn, heup- en bekkenproblemen, hormonale klachten, maag- en darmklachten

Enkele voorbeelden van mentale of emotionele klachten:
gebrek aan zelfvertrouwen, jezelf wegcijferen, angsten, blokkades, tot niets komen, slapeloosheid

Wat houdt een behandeling in

Via ademhaling en geconcentreerde intentie en aandacht activeer ik met mijn eigen energie ook de ‘blue dot’ energie van de cliënt. Dit doe ik met zachte aanrakingen van de vingertoppen langs de zenuwbanen en -knopen van de cliënt, te beginnen bij de nekwervels en de wervelkolom. Door te werken langs de banen en knopen van het (centrale) zenuwstelsel wordt elk orgaan, elke spier en weefsel van helende energetische informatie voorzien  Ongemak, kwalen en pijnen – ook mentaal en emotioneel – kunnen zo verlicht of opgelost worden. De effecten van een behandeling kunnen direct voelbaar zijn of soms pas later en nog enige dagen nawerken.

Soms blijven reacties uit. Kwesties die nu (op)spelen hebben soms hun wortels diep in het verleden. We zijn dan niet in staat onze huidige fysieke en mentale problemen te helen, voordat aandacht is gegeven aan hun oorsprong in het verleden. Jouw onderbewuste bepaalt wat er heelt en of je zover bent om te helen. Een Regenesis behandeling kan helpen dit te activeren.

Ons lichaam is een energetische heelheid, waarbij alles met alles verbonden is. Niet alleen fysiek, maar ook al onze gedachten, gevoelens en emoties zijn energieën – of worden gedragen door energieën – die invloed hebben op wie, wat en hoe we zijn. In de loop van ons leven slaan we – naast positieve –ook negatieve energieën in ons lichaam op. Die kunnen zich manifesteren in lichamelijke of psychische kwalen, pijn en ongemak.

Wat is Regenesis
Regenesis is energetische heling, die werkt met geactiveerde energie aanwezig in al onze celkernen. De term ‘Regenesis’ (= herschepping) verwijst naar  herstel op het diepste celniveau. De daar aanwezige ‘blue dot’ energie is de bron van herstel, onder de microscoop te zien als blauwe stippen. De ‘blue dots’ - eenmaal geactiveerd – kunnen het ‘celgeheugen’ zodanig herstellen, dat  cellen van zieke delen van lichaam en geest weer terug gaan naar hun oorspronkelijke blauwdruk.

Lichaamscellen zijn vele malen gevoeliger voor energetische dan voor chemische signalen. Energetische genezing laat zien, dat er positieve, meetbare fysiologische veranderingen mee mogelijk zijn bij mensen en dieren.


Tags: Praktijkde Blauwe Stip, Jeannette Hamersma, Regenesis Healing therapeut, Ede


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....