• Home >>

Kees Meijaard, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Regenesis Praktijk Kees Meijaard

Kees Meijaard

Regenesis- Praktijk-Wolphaartsdijk

Dokter Vosstraat 5,
4471CW Wolphaartsdijk (Zeeland) 

Telefoon: 013-581956 of mobiel 06-57609540
Website: https://keesmeijaard.nl

Welkom bij Regenesis Praktijk Kees Meijaard

Ik ben Kees Meijaard en woonachtig in Wolphaartsdijk, Zeeland. In aanraking gekomen met de Regenesis therapie, werd ik direct geraakt door wat deze therapie laat gebeuren bij de behandeling van de mensen.
Ondanks de vele behandelingen die ik al uitgevoerd heb, blijf ik mij keer op keer, verwonderen over de bijzondere reacties die zich mogen voordoen zowel op lichamelijk als emotioneel niveau.
De resultaten zijn zo mooi met deze prachtige geneeswijze om het vermogen van het lichaam tot herstel te kunnen bevorderen.  

De bewegingen brengen je lichaam weer in balans, waardoor je steviger staat en positiever in het leven staat.
Door hetgeen wat ik mogen leren en ervaren bij de opleiding, is het mogelijk om mensen te helpen hun klachten op te lossen. Ik ben heel blij dat Regenesis Therapie op mijn pad is gekomen om hiermee mensen te kunnen en mogen helpen.

De Regenesis therapie kan ook worden toegepast in de laatste levensfase van mensen om hun pijn te te verlichten op lichamelijk en emotioneel niveau. Ook voor de naasten is dit mogelijk.

Wilt U ook ervaren wat Regenesis voor U kan betekenen.

Neem dan contact met mij op.
Hartelijke groet,
Kees Meijaard


Tags: Kees Mijaard, Regenesis Praktijk-Wolphaartsdijk

Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....