• Home >>

L.R. Thoolen Torres- Tseng, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Luis, Regenesis Therapeut, Elst

L.R. Thoolen Torres- Tseng

Regenesis Healing Therapeut

Greveslag 10
6662 VC Elst, Gelderland
Tel: +31-615686195
Regenesis Healing therapeu

Welkom

Mijn naam is Luis, ben 39 jaar, getrouwd en vader van 2 prachtige kinderen.

Ik ben als autotechnicus gestart en heb gaandeweg veel mogen leren en ervaren. Er borrelde een verlangen in mij wat niet overeenkwam met het beroep dat ik uitoefende. Mijn gevoel gaf aan dat ik mensen moest gaan helpen maar wist toen nog niet hoe ik dit vorm moest geven totdat mijn vrouw en ik besloten de Regenesis opleiding te gaan volgen. Een wereld ging voor mij open. Dit voelde voor mij als thuiskomen. Vanaf dat moment maakte ik een mooie persoonlijke groei door met als gevolg dat ik mijn hart ging volgen. Ik besloot om mijn baan als autotechnicus op te zeggen en verder als Energetisch Therapeut door het leven te gaan. 

Mijn wens is anderen te helpen een juiste balans te vinden tussen lichaam en geest en bewust en krachtig in het leven te gaan staan.

Ik ontvang u graag in mijn praktijk, u kunt telefonisch inlichtingen inwinnen of een afspraak maken

Luis, Thoolen Torres- Tseng
Regenesis Healing therapeut


Tags: L.R. Thoolen Torres- Tseng, Regenesis Healing therapeut, Elst


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in en wat kan het voor jou betekenen? Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....