• Home >>

Praktijk Center of Attention, Lieke Holzer, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Praktijk Center of Attention, Lieke Holzer, Regenesis practitioner

Praktijk Center of Attention

Lieke Holtzer
Luikerweg 167
5556 XG Valkenswaard
Telefoon: 06 -10 27 62 99  of  040- 202 10 51
Behandeling op afspraak
Website: www.liekeholtzer.nl

Enter your text here...


Welkom bij Praktijk Center of Attention

Ik ben gecertificeerd Regenesis Practitioner, Senior Practitioner Coach (aangesloten bij de NOBCO), Body Stress Release (BSR) Practitioner en gediplomeerd trainer/ opleider.

In mijn werk geniet ik van het succesvol begeleiden van cliënten die op de een of andere manier zijn vastgelopen in "het reguliere circuit". Mensen die niet komen tot het herstel, de genezing, de bevrijding, de antwoorden op levens- of identiteitsvragen of de wezenlijke stap in hun ontwikkeling, waar ze naar op zoek zijn.

Mijn ervaring is dat al deze elementen onlosmakelijk met elkaar samenhangen en in hun gezamenlijkheid moeten worden benaderd om daar te komen waar iemand wil zijn. Dat is dan ook kenmerkend voor mijn manier van werken: ik richt me zowel op bevordering van de fysieke, de mentale, de emotionele als de spirituele gezondheid van de persoon.

Ik ben er fundamenteel van overtuigd dat ik niemand kan ‘beter maken’. Iemand kan alleen zichzelf beter maken. Ik zet wel met hart en ziel al mijn kennis en ervaring in om een cliënt te ondersteunen bij zijn* zoektocht en/of het genezings- en helingsproces dat hij heeft besloten om aan te gaan. Ik ga er dan ook van uit dat ik met een cliënt een samenwerkings-relatie aanga; de cliënt wil een doel bereiken en ik steun hem daarbij, zolang hij dat nodig vindt.

* Waar ik voor het leesgemak spreek over ‘hij’ bedoel ik ‘hij of zij’


Tags: Praktijk Center of Attention, Lieke Holzer, Regenesis practitioner, Valkenswaard

Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.

Kaart wordt geladen, even geduld a.u.b....
Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....