• Home >>

Manon Kor, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Regenesis practitioner, Manor Kor Scharwoude

Manon Kor

Oranjestraat 22
1723 MP Noord Scharwoude
Nederland

Telefoon: 06-51067199
Behandeling op afspraak

Website: www.centerofconnection.nl

Welkom bij Manon Kor, Regenesis practitioner

Mijn naam is Manon Kor en ik mag mijzelf Regenesis healing practitioner noemen.

Enkele jaren geleden kwam Regenesis healing op mijn pad toen ik ernstige mentale en fysieke gezondheidsproblemen had. De behandelingen die ik kreeg hebben een onbeschrijfelijk diepe indruk op mij achtergelaten. Ik ging al snel weer van overleven naar leven! Ongeveer een jaar nadat ik mijn eerste behandeling kreeg en ik voor een groot deel herstelt was, schreef ik mij in voor de Regenesis touch workshop en daarna volgde ik de beroepsopleiding tot Regenesis healing therapeut.

Regenesis healing is in mijn ogen een ongeëvenaarde healing-techniek die onwaarschijnlijk mooie resultaten brengt en ik voel mij dan ook ontzettend dankbaar dat ik dit vak mag beoefenen.

Mijn missie is een brug te slaan tussen alternatieve en reguliere gezondheidszorg. Ik wil het stigma doorbreken dat het werken met energie “zweverig” is, zodat meer mensen met deze fantastische en natuurlijke manier van genezen kennis kunnen maken en met zo min mogelijk klachten, in balans en in vrijheid kunnen leven.

Manon Kor vertelt over haar werk

Tags: Manon Kor, Regenesis practitioner, Regenesis Healing practitioner, Noord Scharwoude.

Een Regenesis practitioner heeft de volledige Regenesis opleiding niet voltooid. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....