• Home >>

Manon Slee, Coaching, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Manon slee, energetisch Regenesis therapeut en coaching, lekkerkerk

Energetisch Regenesis therapeut en coaching

Manon Slee
Wibautstraat 62
2941 VL Lekkerkerk
Telefoon: 06-14656140
Behandeling op afspraak

Website: www.manonslee.nl

Regenesis Healing therapeut

Welkom bij Manon Slee, Regenesis therapeut

Ik ben Manon Slee, therapeut en werk heel graag met Regenesis Healing. Het is een krachtige methode die voor eigenlijk alles is in te zetten. Van hoofdpijn/ migraine tot last van de knie.

Het mooie van Regenesis Healing is dat je ook hier laagje voor laagje dieper komt, waardoor de echte oorzaak aangepakt wordt.

Meer weten of een keer ervaren, kijk op www.manonslee.nl.

Regenesis Healing en Regenesis Touch zijn dé meest effectieve Healing methoden sinds 1960. Ze zijn ontwikkeld door de beroemde Amerikaan Robert Rasmusson, de grondlegger van vele energetische methoden.
Regenesis-Touch is bijzonder door zijn eenvoud en effectiviteit. Gezondheidsproblemen die je in de weg staan kunnen doeltreffend en op een zachte manier verholpen worden.


Tags: Manon Slee, Regenesis therapeut, LekkerkerkOp de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in en wat kan het voor jou betekenen? Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....