• Home >>

Marijke Dallinga, Regenesis Master practitioner

Regenesis Master practitioner

Regenesis Healing, Marijke Dallinga Regenesis Master Practitioner

Marijke Dallinga
Regenesis Master practitioner
8244EH Lelystad
Telefoon: 06 22 96 30 75
Behandeling op afspraak


Website: www.marijkedallinga.nl


Welkom bij Marijke Dallinga, Regenesis Master practitioner

Mijn naam is Marijke Dallinga. Mijn motto is: het leven is als een caleidoscoop, kleurrijk en met eindeloos veel mogelijkheden.

Mijn motivatie is te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en hoe die optimaal te benutten teneinde zo gelukkig mogelijk te worden. Mijn ervaring is dat een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid veel bijdraagt aan de levensvreugde.

Ik maak gebruik van Regenesis-Healing, deze methode stimuleert het vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te corrigeren. Door middel van energie wordt dit proces gestimuleerd en versneld.

De energie waarmee gewerkt wordt, is dezelfde energie die ervoor zorgt dat een ongeboren kind zich in de moederschoot ontwikkelt van een eitje tot een baby.
Korte tijd na de geboorte stopt deze energie haar activiteit en blijft slapend in de lichaamscellen aanwezig. Met behulp van bepaalde ademtechnieken en visualisatie kan deze energie gereactiveerd worden en gebruikt worden voor het genezen van de meest uiteenlopende kwalen.
In de praktijk komt het er op neer dat u tijdens de behandeling in ontspannen toestand zit of ligt, terwijl de therapeut (door uw kleding heen) energie stuurt naar zenuwknopen en gekwetste gebieden in uw lichaam, waardoor genezing kan optreden.

Regenesis healing kan zowel bij lichamelijke als geestelijke klachten worden ingezet.

Tags: Marijke Dallinga, Regenesis Healing master practitioner, Lelystad


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....