• Home >>

Marjolein Baijens, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Marjolein Baijens, Regenesis practitioner

Marjolein Baijens


Van Wassenaarstraat 23
2678 VP De Lier
Nederland
Telefoon: 06-81223242
Behandeling op afspraak

Welkom bij Marjolein Baijens, Regenesis practitioner

Regenesis Healing Therapie: Een zeer krachtige, volwaardige en uitgebalanceerde methode, voor de behandeling van lichaam en geest middels levenskracht energie.

Daarnaast brengt het geblokkeerde energie weer op gang met een stroom van cellulaire energie, de Blue Dot Energy! Het versterkt en versnelt het zelf-genezend vermogen aanzienlijk en het regenereert zieke naar gezonde cellen. De bron van dit vermogen schuilt binnenin elke celkern. Dit is wat Regenesis uniek maakt. Volgens Robert Rasmusson, de grondlegger van deze unieke methode, kan de Blue Dot Energy in de cellen niet verwoest worden wanneer ze weer geactiveerd zijn.

Het is een zeer krachtige, zachte en pijnloze methode! Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Als er twee-en-dertig cellen zijn begint de foetus selectief cellen te scheppen, gebaseerd op het DNA patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel aanwezig is. Als de baby zo’n 5 maanden oud is, gaat de cellulaire energie ‘slapen’ in de vorm van ‘kleine blauwe stipjes’ (blue dots) binnenin elke celkern.

Door ons onderwuste kunnen we deze energie dus ook weer wakker maken! De cellen van het lichaam, geschat op zo’n 60 miljard in het zuigelingenlichaam, vertegenwoordigen een nagenoeg onuitputtelijke bron van nog niet aangeboorde energie. Als Regenesis beoefenaar heb ik geleerd om deze Blue Dot Energy in mijn eigen lichaam op te wekken. Met een lichte aanraking laat ik deze energie door mijn handen stromen en fungeer ik daarbij als katalysator om de energie over te brengen naar een plek waar u het nodig heeft. U heelt zich vervolgens zelf. Er wordt tijdens een behandeling niks gemanipuleerd en het is tevens onmogelijk téveel energie door te geven, aangezien het lichaam slechts die hoeveelheid energie aanvaardt die het nodig heeft. Het effect van de behandeling werkt nog dagenlang na. Als behandelaar is het van mijn kant nodig om een sfeer van vertrouwen te scheppen, zodat u zich volledig kunt ontspannen. Het is dan ook van essentieel belang om vanaf het begin duidelijk en eerlijk te communiceren.

Mocht u een behandeling overwegen, dan duurt deze 75 tot maximaal 90 minuten. Ten eerste zal ik een intakegesprek met u houden waarin ik vraag naar uw (ziekte) geschiedenis en de huidige fysieke, mentale en emotionele toestand. Vervolgens ga ik kijken naar de stand van uw lichaam. Door dit goed in beeld te krijgen, kunnen eventuele verbeteringen tijdens de behandeling gevolgd worden. Daarna begin ik met ‘uitlijnen’: het corrigeren van eventuele scheefstanden van de Atlas en de Draaier, de bovenste twee halswervels, vervolgens de ruggenwervels, het bekken, enzovoorts.Wilt u uw gezondheid bevorderen dan is een Regenesis Healing een prachtige methode en kan heel goed in combinatie met de reguliere geneeskunde!Tags: Marjolein Baijens, Regenesis practitioner

Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....