• Home >>

Marleen Asscherickx, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Marleen Asscherickx, Regenesis therapeut

Marleen Asscherickx - België


Dorpsstraat 16/1
3360 Bierbeek, België
Telefoon: +32 473 594 456


Behandeling op afspraak

Welkom bij Marleen Asscherickx

Als Regenesis practitioner stuur ik jou helende energie. Hierdoor gaan jouw cellen 'regenereren', jouw lichaam gaat weer optimaal functioneren en jij kan weer VOLUIT LEVEN!

Ik hoor je nu denken: ja maar.... mijn klacht is toch wel wat anders...

Probeer het! Je zal versteld staan!

Er zijn nog maar een paar Regenesis behandelaars in België. In Nederland zijn ze reeds met velen, allemaal met prachtige en soms ongelooflijke resultaten. Want energie werkt!
ALLES begint en eindigt met ENERGIE.

Regenesis werkt met blue dot energy (blauwe stip energie). Deze is actief in de foetus en tot 5 maanden na de geboorte want dan stopt het 'scheppingswerk' en dienen cellen alleen nog te reproduceren. In elke cel blijft er een 'slapend' energiepakketje achter, zichtbaar als een blauwe stip.

Het is deze Blue Dot Energy die Regenesis behandelaars opwekken (trillingsniveau verhogen) en doorsturen via lichte aanraking met vingertoppen en handen. Dit activeert de slapende energiepakketjes, het trillingsniveau van (zieke) cellen verhoogt en het ongelofelijk zelfhelend vermogen komt in actie.
Pijnloos en niets gevaarlijks. Jouw lichaam bepaalt hoe en of het reageert op deze energie. Werkt het niet onmiddellijk, dan dient een blokkade (trauma) te worden opgeruimd. Ook dat kan met Regenesis, zelfs zonder dat er uitvoerig op ingegaan hoeft te worden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken; neemt u dan contact met mij op via mijn telefoonnummer


Tags: Marleen Asscherickx, Regenesis practitioner


Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Kaart wordt geladen, even geduld a.u.b....
Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....