• Home >>

Martine Bos, Regenesis master practitioner

Regenesis Healing master practitioner

Martine Bos, Regenesis master practitioner

Martine Energyhealing
Martine Bos
Koolstraat 21
3520 Zonhoven,  België
Telefoon: 0032- 479 35 38 44
Behandeling op afspraak
Website: www.martine-energyhealing.be
www.facebook.com/EnergyHealingMartine

Welkom bij Martine Bos, master practitioner

Regenesis Healing is een vorm van energetisch helen waarbij we met Blue dot energy werken.

Dit is de prachtige blauwe energie die een foetus gebruikt om uit te groeien tot baby en die in staat is om cellen te regenereren. Deze energie blijft actief tot zo'n zes maanden na de geboorte (tot de fontanel dicht is) en dan is het werk gedaan. Vanaf dan zit er in elke cel van je lichaam een blauwe stip; vandaar de naam Blue dot. Energie kan je nooit meer verlaten, dus blijft de blue dot slapend aanwezig in je lichaam. Met Regenesis proberen we die energie weer op te wekken en op die manier gaan cellen zich regenereren naar het oorspronkelijke DNA patroon.

De behandeling werkt volgens het principe van resonantie; de practitioner brengt zichzelf op een hoog energetisch trillingsniveau. Met bepaalde hand- en vingerpostities geeft de bahandelaar een lichte "touch" op specifieke behandelpunten en de ander kan deze energie oppikken, of niet..... Ik ben dus geen healer, eerder een katalysator die mensen helpt zichzelf te genezen.

Deze vorm van alternatieve geneeskunde vertrekt vanuit een holistische visie. Een fysieke klacht heeft dikwijls een psychische oorsprong waarvan we ons vaak niet eens bewust zijn. Regenesis healing kan deze emoties losmaken en ik moedig je aan om door deze emoties heen te gaan, want dan krijg je een heling op diep celniveau en dat is precies wat we willen bereiken.tags: Martine Bos, Regenesis master practitioner


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....