Maud Nagel, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Maud Nagel, regenesis therapeut, rijswijk

Praktijk Maud Nagel

Eikenduinen 2
2641 LJ  Pijnacker
Telefoon: 06-40580313
Behandeling op afspraak

Website: www.maudnagel.nl

Regenesis Healing, Maud Nagel

Welkom bij Praktijk Maud Nagel

Mijn interesse in Regenesis was gewekt,

Nadat ik al heel lang op zoek was naar een methode om met mijn heldervoelendheid iets te kunnen doen. Met mijn nuchtere inslag was ik al tegen aardig wat zweverige methodes aangelopen waar ik me niet prettig bij voelde.

Ik begon met het bijwonen van de workshop, omdat ik deze zo kort en handig vond. Binnen twee dagen maak je kennis met de basis van Regenesis Healing, het in balans brengen van de wervelkolom.

De kennismaking met de Blue Dot Energy sloeg in als een bom.  Die energie die ik vaak door mijn lijf voel gaan heeft dus een naam! Het voelde als thuis komen, een en al herkenning. Ik kan mijn heldervoelendheid combineren met de Regenesis therapie. Helemaal op mijn manier;

Eerlijk, praktisch en enorm effectief

Zonder aarzeling ben ik dan ook aan de opleiding begonnen. Wat een liefdevolle en prachtige manier van werken, ik word er erg gelukkig van! In de tijd dat ik nu met Regenesis bezig ben, heb ik mijn draai gevonden en behandel ik op een directe manier. Ik vertel je wat ik tegenkom,  altijd met respect voor jouw gevoelens.

Samen werken we aan jouw herstel.


Tags: Praktijk Maud Nagel, Regenesis therapeut, Rijswijk, Regenesis Healing


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in en wat kan het voor jou betekenen? Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....