• Home >>

Monique Klein Gunnewiek, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Monique Klein - Gunnewiek

van Heijdenstraat 18
7131 CB Lichtenvoorde
Telefoon: 06-38541701


Behandeling op afspraak

Welkom bij Monique Klein Gunnewiek, practitioner

Monique Klein Gunnewiek, practitioner: "Regenesis Therapie is een zachte behandeling die werkt op basis van lichaamseigen energie en gaat uit van het geheugen dat in iedere cel aanwezig is." Bij het toepassen van Regenesis zet ik energie op de zenuwpunten zodat de frequentie in de cellen omhoog gaat en het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd. De cellen gaan weer met elkaar communiceren.

Regenesis werkt op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Hoe meer we op al deze vlakken kunnen loslaten hoe sneller genezing kan plaatsvinden. Belastende overtuigingen/patronen, herinneringen en/of destructieve gedachten of angsten zetten zich vast in ons lichaam. Deze bestaan altijd uit lage frequenties en blokkeren de energie. Als we ons hierop blijven richten dan creëren we onbewust ziekte. De herinneringen/trauma's die opgeslagen liggen in onze cellen kunnen tijdens een behandeling vrij komen. We hebben vaak niet in de gaten gehad dat we onbewust aan het 'overleven' zijn gegaan. Iedere gedachte heeft invloed op de zijnstoestand van de cellen. Belangrijk dus dat we ons bewust worden van ons denkpatroon en hoe we waarnemen.

Ons lichaam is de boodschapper en vertelt ons aan welk aspect in onszelf gewerkt mag gaan worden. Ik help je om je bewustzijn erop attent te maken op wat je wel wenst i.p.v. te focussen op wat je niet wenst. Hiermee creëren we ons eigen welbevinden en gezondheid. Alle werkelijke genezingen zijn gebaseerd op het verwijderen van de mentale oorzaak, de diepe onderliggende overtuigingen.

Om een goed beeld te krijgen begin ik de behandeling met een intake-gesprek van 1 tot 1,5 uur. Aan de hand hiervan maak ik een behandelplan. De cliënt kan tijdens de behandeling de kleren aanhouden. De behandeling vindt staand, zittend of liggend plaats, afhankelijk van de klacht.

Behalve Regenesis Practitioner ben ik gecertificeerd Kindertolk volgens de methode van Present Child (mediator ouder-kind / begeleider-leerling). In mijn praktijk gebruik ik, als aanvulling op een Regenesis behandeling of PresentChild sessie, de URIM- Code stoel (energetische stoel) om het proces nog meer kracht bij te zetten.

Voor een Regenesis opleiding kijk op www.quantum-academy.net

Tags: Monique Klein Gunnewiek, Regenesis practitioner

Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....