• Home >>

Nei Praktijk Tilburg, Monique van Loon

Regenesis Healing practitioner

Welkom bij Nei Praktijk Tilburg

Sinds 2005 heb ik mijn eigen praktijk in Tilburg, waar ik werk met volwassenen, jongeren en kinderen.

Tot voor kort werkte ik voornamelijk op het emotionele gebied: aan angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, moeite om beslissingen te nemen, problemen op school, in relaties en in de opvoeding. Gaandeweg de jaren raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de relatie tussen pijnklachten en emoties. Ik wilde mensen dolgraag van hun pijn afhelpen! In Regenesis Healing heb ik gevonden wat ik zocht, en heeft mijn werk zich echt verdiept.

De zachte aanrakingen die het zelfhelend vermogen van de cliënt in gang zetten, lossen niet alleen fysieke pijnklachten op, maar geven ook inzicht in mentale en emotionele patronen. Het komt regelmatig voor, dat ook een niet benoemde klacht zomaar ineens verdwenen is! Een vrouw komt voor haar depressie en daarna vertelt ze dat ook haar wekelijkse hoofdpijnen ineens over zijn. Of een man wil af van teveel stress en ontdekt dat de jarenlange onbestemde pijn in zijn liezen ook meteen verdwenen is. Iemand komt voor blaasproblemen, maar ook haar hielspoor blijkt ineens geen last meer te veroorzaken…Zo kan ik nog wel een tijdje door gaan…er gebeuren heel wat kleine en grotere wonderen in mijn tegenwoordige praktijk.

Ik ben blij dat ik mijn cliënten op zo’n liefdevolle en efficiënte manier kan helpen!

Naast Regenesis Healing therapeut werk ik als NEI therapeut en NLP-coach. Wilt u meer lezen over mijn behandelingen klik dan hier; www.neipraktijktilburg.nl of www.zorgvoorjekind.nl

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u onderstaand contactformulier invullen;

tag:Nei Praktijk Tilburg

Een Regenesis practitioner heeft de volledige Regenesis opleiding niet voltooid. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....