• Home >>

Myriam van Keulen, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Myriam van Keulen, regenesis therapeut

Praktijk Forma-Nova

Myriam van Keulen-van den Berg
Molvense Erven 72
5672 HM Nuenen
Telefoon: 0642974402
Behandeling op afspraak

Website: www.forma-nova.nl

Welkom bij Praktijk Forma-Nova

Regenesis Healing Therapie

Mijn naam is Myriam van Keulen-van den Berg. Mijn missie is om mensen te begeleiden om zich weer lekkerder in hun vel te laten voelen. Gelukkig heb ik kennis gemaakt met Regenesis ®. Het is een hele mooie zachte therapievorm. Het maakt gebruik van de bij iedereen aanwezige regenererende energie in de blauwe puntjes in iedere cel van het lichaam. Deze energie gaat zo’n 5 maanden na de geboorte in ruststand. 

Door zelf deze energie in mezelf op te wekken en te bundelen kan ik als een soort startkabel fungeren om deze “blauwe puntjes” ook bij anderen weer te activeren.
Door de specifieke aanraking op verschillende punten op het lichaam en deze energie kan het lichaam een positieve beweging gaat maken en zichzelf weer gaat helen. Het is heel wonderlijk om te ervaren dat dit ook goed werkt op afstand. Ik heb al heel wat “wondertjes” ervaren en zien gebeuren.
Mijn werkwijze is om vanuit allerlei kanten naar een probleem kijken en holistisch (kijkende naar de hele mens) samen met jou te werken aan een oplossing welke bij jou past om je weer lekkerder in je vel te laten voelen.

Dus wil je graag aan je lichamelijke of mentale klacht werken en wil je graag dat ik met je meekijk en meewerk om deze klacht aan te pakken, voel je welkom om contact met me op te nemen. 

Kijk op mijn website, www.forma-nova.nl voor meer informatie.

Warme groet en tot ziens,
Myriam van Keulen-van den Berg


Tag: Praktijk Forma-Nova, Myriam van Keulen-van den Berg , Regenesis-Therapeut, Nuenen


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....