• Home >>

Pomme Termond Regenesis practitioner

Regenesis practitioner

Pomme Termond, Emocare - Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching

Emocare - Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching
Pomme Termond Regenesis practitioner

Dopplerdomein 2a
6229 GN Maastricht
Telefoon: 06-47568100

Behandeling op afspraak
Website: www.emocare.nl

Welkom bij Emocare

GEZOND, GELUKKIG EN VOL ENERGIE! Dat wil jij toch ook?

• Je wilt van je lichamelijke, psychische en emotionele pijn of ongemak af?
• Je zoekt een doeltreffende behandeling, zonder inzet van medicatie of apparatuur?
• Je accepteert niet dat er geen oplossing is voor jou klachten?
• Je bent bereid om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid?

Lichamelijke, psychische en emotionele klachten zijn signalen dat er natuurlijke processen in jouw lichaam uit balans zijn. Door (weer) bewust en op een (meer) natuurlijke manier te gaan leven, belastende factoren weg te nemen en de energieën van je lichaam te ondersteunen, kan het zelfgenezend vermogen zich herstellen en kun jij het leven weer beleven zoals het bedoeld is.

EMOCARE – praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching, gespecialiseerd in Regenesis Therapie® – helpt je daar graag bij!

Regenesis Therapie richt zich op de biologische processen en de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij gezondheid, ziekte en genezing. Er is daarbij aandacht voor het gehele lichaam (holistisch). Regenesis Therapie is daardoor effectief voor (vrijwel) iedere acute of chronische pijnklacht en gezondheidsprobleem; zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel.
 Regenesis Therapie is een bio-energetische methode die op doeltreffende wijze het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert. De methode is nauwkeurig, praktisch en niet belastend is. De behandelingen zijn veilig, kennen geen bijwerkingen en hebben opmerkelijk goede resultaten.

Tags: EMOCARE – praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde en Coaching, Pomme Termond Regenesis practitioner

Een Regenesis Practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....