• Home >>

Praktijk Ayla, Mariska Zandbergen – Roeling, therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Ayla, Mariska Zandbergen

Praktijk Ayla

Mariska Zandbergen - Roeling
Dotterbloem 49
2266MA Stompwijk (Leidschendam)
Telefoon: 06-27119950 
Behandeling op afspraak
Website: www.praktijk-ayla.nl

Regenesis Healing Therapeut, Praktijk Ayla, Mariska Zandbergen – Roeling,

Welkom bij Praktijk Ayla

Door mijn werk als ziekenverzorgster heb ik ontdekt dat ik via mijn handen een bijzondere gave heb.

Het bleek dat ik, zonder het te beseffen, energie kon overbrengen op anderen waardoor klachten verminderden of helemaal verdwenen. Patiënten hadden baat bij de extra verzorging die ik ze kon geven. Na alle positieve reacties ben ik een cursus Reiki I en II gaan volgen om meer te leren over mijn mogelijkheden. Tijdens een cursus Intuïtieve ontwikkeling ben ik ook in aanraking gekomen met methodieken kinesiologie. Dit bestaat uit heel veel onderdelen zoals Touch For Health, Stress Release, Woordblind, Leef blind en energetisch-centra (chakra behandeling).

Daarna kwam Regenesis Healing op mijn pad. Dit is een hele sterke methode. Omdat ik zelf een behandeling heb ondergaan, heb ik ervaren wat een mooi instrument het is om (oude) stressvolle gebeurtenissen uit je systeem te verbannen, waardoor lichaam en geest weer gezond aanvoelen. Na deze ervaring heb ik besloten om met mijn mogelijkheden mensen gelukkiger door het leven te laten gaan. Ik kijk naar u op een positieve wijze en met open blik als een totale persoon, op een holistische manier, wat betekent dat lichaam, geest, energie en ziel een zijn. Samen met u ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten.

Hoe werk ik?
Doormiddel van een intakeformulier, wat we invullen, gaan we in het vervolggesprek samen op reis door het lichaam om te kijken waar de knelpunten liggen.
Het lichaam zelf laat zien wat er op die manier geheeld mag worden op zijn eigen tempo.
Welke methodes kan ik daarvoor inzetten?

Regenesis Healing:
Door blue dot energie te sturen via mijn handen kan ik de cellen aansturen tot genezing of vitaal te maken.
Wat is blue dot? Er  zitten blue dot puntjes in onze stamcellen, de stamcellen zijn het eerste begin van ons leven. Die blue dot energie zorgt er voor dat wij na de bevruchting uitgroeien tot mens, als we ongeveer 5 maanden oud zijn, zijn we als compleet en gaat  als het ware de blue dot energie slapen. Nu heeft Robert Rasmussen ontdekt dat je die blue dot energie weer actief kan maken.
Door middel van het uitlijnen van de atlas, draaier en ruggenwervels, dit is het begin van de behandeling, kunnen we al heel veel problemen oplossen. In een vervolg consult kunnen we eventueel nog op de organen en zenuwknopen werken.

Tags: Praktijk Ayla,  Mariska Zandbergen - Roeling, Regenesis Healing Therapeut, StompwijkOp de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....