• Home >>

Praktijk & Coaching, Lot van Zuuk, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk & Coaching, Lot van Zuuk, Regenesis therapie

Praktijk & Coaching Lot van Zuuk

Golfresidentie 25
8251 NK Dronten
Telefoon: 06-24301590
Behandeling op afspraak


Website: www.lotvanzuuk.nlPraktijk & Coaching, Lot van Zuuk, Regenesis therapeut

Welkom,

Regenesis therapie is een uiterst zachte en liefdevolle therapie waarbij je ongemerkt door je eigen zelfgenezend vermogen teruggebracht wordt naar je oorspronkelijke staat van zijn! Ik zet jouw zelfgenezend vermogen aan de gang en jouw lichaam doet de rest. Ben je er klaar voor om voor jezelf te kiezen en je leven een andere wending te geven? 

Nu - na al een flink aantal cliënten behandeld te hebben – ben ik iedere keer nog verwonderd over de snelle resultaten en dankbaar dat ik met deze fantastische therapie heb kunnen en mogen bijdragen aan de verbetering van de gezondheid en de kwaliteit van het leven van mijn dierbare cliënten. Kies jij er ook voor om jouw leven een andere wending te geven? Je bent het waard en je bent van harte welkom!

Ik ben Lot van Zuuk, en pakweg 12 jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met energetische therapie. De eerste en de beste behandeling zorgde al voor de eerste verbeteringen vanuit de toenmalige situatie van zeer regelmatige pijnen en huidklachten. Een aantal jaren stress op verschillende fronten had geresulteerd  in een enorme Burn-out. En toen ik met veel moeite aan het herstellen was kreeg ik last van psoriasis pustuloza. Dat uitte zich als een zeer groot aantal ontstekingen in de huid van de handpalmen en de voetzolen. Een jarenlang gevecht tegen deze pijnlijke ziekte inclusief alle teleurstellingen bij elke medicijn of zalf die niet werkte haalde mij nog meer uit mijn balans dan ik al was. Het had natuurlijk een weerslag op mijn gevoel van welzijn en welbevinden. Uiteindelijk was het een natuurlijk proces om andere wegen te bewandelen op zoek naar rust, herstel en een normaal leven. Tijdens deze zoektocht leerde ik een aantal belangrijke zaken. Namelijk dat lichamelijke, emotionele en psychische klachten uitingen zijn van overbelasting en onbalans in het lichaam. Stapeling van deze factoren maakt het alleen maar moeilijker om eruit te komen en leiden uiteindelijk tot ziektes.

Hoe moet dat dan? En hoe kan ik alle onbalans terugdraaien? Met deze vragen in mijn achterhoofd stuitte ik op Regenesis therapie die nog maar een paar jaar geleden in Nederland is geïntroduceerd. Met goede hoop ben ik erin gestapt en wat schetste mijn verbazing: al binnen 10 dagen na een workshop van 2 dagen kwamen grote plekken gezonde huid tevoorschijn op mijn handpalmen en voetzolen. Ook hoefde ik niet meer om de 6 weken naar de chiropractor om te voorkomen dat ik dusdanig fysiek uit balans was dat ik niet kon lopen eer alles weer recht gezet was.

Dit is zo’n bijzondere ervaring geweest dat ik niet anders kon dan de opleiding volgen. Ik voelde heel sterk dat ik eraan wilde bijdragen om jou te helpen om jou zelfgenezend vermogen op gang te brengen zodat ook jij weer vitaal en levenslustiger konden worden. Dit is vorm gegeven in mijn huidige praktijk Praktijk & Coaching Lot van Zuuk, een veilige basis voor mijn liefdevolle, zachte en veilige aanpak aangevuld met verschillende andere therapievormen, therapieën en methodes om jou en alle anderen die het nodig hebben zo snel mogelijk je eigen gezondheid, vitaliteit en levenslust en levensgeluk te laten verkrijgen. 

Je bent van harte welkom bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk

voor meer informatie verwijs ik jou graag naar de website www.lotvanzuuk.nl


Tags: Praktijk & Coaching Lot van Zuuk, Regenesis therapie, Regenesis therapeut, Dronten


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in en wat kan het voor jou betekenen? Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....