• Home >>

Praktijk de Leylijn, Monique Bakker, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

    	  Praktijk de Leylijn, Monique Bakker, Regenesis therapeut

Praktijk de Leylijn

Monique Bakker
Hoofdstraat 20d
1777 BC Hippolytushoef
Telefoon: 06 2522 9907 of 0227 51 2288
Behandeling op afspraak
Website: www.deleylijn.nl

Welkom bij Praktijk de Leylijn

De energetische healing methode Regenesis is al meer dan 70 jaar geleden ontwikkeld door Robert Rasmusson.

In zijn methode maakt hij gebruik van de Blue Dot Energy die ziekte en beschadigde cellen in staat stelt te regenereren naar gezonde cellen. Robert Rasmusson ontdekte dat deze cellulaire energie door ons onderbewuste be├»nvloed kan worden waardoor we deze energie dus ook weer wakker kunnen maken en kunnen gebruiken voor het helingsproces van lichaam en geest.

De Behandeling:
Enkele jaren geleden heeft men op Harvard Medical School in Amerika de blauwe energie stippen (blue dot energy) in de cellen weten te fotograferen met zeer geavanceerde microscopen. Tijdens onderzoek bij zwangere vrouwen zag men blauwe energie stippen in het DNA van de foetus, deze Blue Dot Energy blijft nog een maand of vijf actief na de geboorte van de baby. De ogen moeten verder worden ontwikkeld en de fontanel moet zich nog sluiten. Daarna gaat de Blue Dot Energy slapen, echter bij een aantal zoogdieren gaat deze energie niet slapen dit is onder andere bij de hagedis, verliest hij zijn staart dan weten zijn cellen dat de staart weer moet aangroeien.

Een Regenesis Healing Therapeut leert de Blue Dot energy energy in zijn eigen lichaam te activeren. De therapeut brengt de energie naar specifieke plekken in het autonome zenuwstelsel van de behandelde waar de onbalans zich bevindt. Bij het overbrengen van deze helende Blue Dot Energy wordt het geheugen van de cellen aangesproken waardoor het helingsproces wordt aangewakkert.
 Je kunt het vergelijken met een startkabel van een auto, het systeem heeft een vonk nodig om weer op te starten. De therapeut werkt als het ware als een katalysator om deze energie over te brengen.

Tags:  Praktijk de Leylijn, Monique Bakker, Regenesis therapeut, Den oeverOp de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....