• Home >>

Praktijk Dromenland, Ellen Snijders, therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Dromenland, Ellen Snijders, Regenesis therapeut, Oldenzaal

Praktijk Dromenland

Ellen Snijders
Doctor Ariënsstraat 47
7572 ZN Oldenzaal
Nederland
Telefoon: 06 30 37 97 26
Behandeling op afspraak.
Website: www.dromenland.nl

Welkom bij Praktijk Dromenland

Regenesis therapie gaat uit van de heelheid van de mens.

Dus niet alleen van de klacht maar van het gehele zijn van de persoon.

Tijdens de behandeling werk ik met de energie die van nature in ieder mens aanwezig is. Ik doe dit door lichte aanraking op bepaalde punten waardoor de energie opnieuw wordt geactiveerd. Op die manier worden blokkades in het lijf opgelost en kan de energie weer stromen. Hierbij ga ik op zoek naar de ontmoeting met de cliënt en de ontmoeting van de cliënt met zichzelf. Een hernieuwde ontmoeting met jezelf maakt dat je oude pijn, emotioneel en fysiek kunt gaan loslaten. Ik begeleid je tijdens dit proces.

Regenesis therapie is een bijzonder krachtig principe dat het proces van zelf-genezend en corrigerend vermogen van het lichaam op gang brengt. Werken met energie hoeft niet per definitie door aanraking. Energie is overal, dus ook als de cliënt ergens anders is dan de therapeut is een behandeling in sommige gevallen mogelijk. Tijdens een dergelijke behandeling stem ik af op de energie van de cliënt en kan dan op afstand werken in zijn of haar energieveld.


Tags: Praktijk Dromenland, Ellen Snijders, Regenesis therapeut, Regenesis therapie, Oldenzaal


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in en wat kan het voor jou betekenen? Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....