• Home >>

Praktijk Kampanula, Brenda Griek, therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Kampanula, Brenda Griek, therapeut, bussum

Praktijk Kampanula
Brenda Griek
Regenesis Healing therapeut

Laarderweg 190
1403 RM  Bussum
Telefoon: 0627367980
Behandeling op afspraak
Website: www.kampanula.nl

Regenesis therapie, praktijk kampanula

Welkom bij Praktijk Kampanula

Ik ben gediplomeerd Natuurgeneeskundig- Regenesis en Magnesium Therapeut.

In 2014 ben ik mijn Praktijk Kampanula gestart. Ik ben heel dankbaar dat ik wat voor de gezondheid van de mens kan betekenen. Praktijk Kampanula is aan huis gevestigd waar ik werk met grote passie en liefde. Elke keer verwondert het mij wat de behandeling teweeg brengt bij cliënten, hoe positief men op de Regenesis Healing behandelingen reageert. Ik zie nu in, sinds ik dit werk doe, hoe uniek en bijzonder elk mens is. Geen enkele Regenesis Healing behandeling is hetzelfde, ieder mens reageert weer totaal anders en dat schept elke keer weer verbazing en verwondering. De meeste mensen knappen er zichtbaar van op, hun klachten zijn verdwenen en gaan ontspannen en met stralende ogen de deur uit. En dat geeft mij de energie om hier met veel enthousiasme mee verder te gaan.

Wat is Regenesis Healing:

Als Regenesis Healing Therapeut heb ik geleerd de Blue Dot Energy in mijn eigen lichaam extra te activeren, ‘wakker te maken’, door middel van ademhalings- en aanrakingstechnieken. Ik fungeer als katalysator om deze energie over te brengen en verschaf de ‘vonk’ zoals bij een auto om de accu op te laden.

Door middel van een ademhalingsproces en een verscheidenheid aan aanrakingstechnieken breng ik de energie naar het autonome zenuwstelsel en naar verschillende zenuwknopen van het individu, evenals direct naar de gekwetste gebieden in het lichaam. Ook wordt het onderliggende energiesysteem in balans gebracht.

Regenesis Healing stimuleert het vermogen van het lichaam om het genezingsproces te volgen. Het is onmogelijk om te veel energie toe te dienen. Het lichaam aanvaardt slechts de correctie die nodig is om zijn eigen balans te scheppen.

Enkele brede voorbeelden van de toepassingsgebieden van Regenesis Healing zijn:
 Aanpassingen aan het beenderstelsel vanaf de schedel, zoals problemen aan nek, ruggenwervels, heupen, bekken etc. Verschillende hoofdpijnen o.a. migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn, oog- en oorproblemen, ziekten van de organen en klieren, hooikoorts, allergieën, hormonale problemen, mentale en emotionele problemen.

Tag:Praktijk Kampanula, Brenda Griek, Regenesis therapeut


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....