• Home >>

Praktijk Verhalenkracht, Martine van Wettum

Regenesis Healing therapeut

Regenesis therapeut, Praktijk Verhalenkracht, Martine van Wettum
Praktijk Verhalenkracht, Martine van Wettum

Vijfhoekstraat 40
Huizen Noord Holland 1271 PP 


NederlandTelefoon: 06-34883717
Website: http://www.verhalenkracht.nl

Regenesis Healing therapeut, Regenesis therapie

Welkom bij Praktijk Verhalenkracht

Praktijk Verhalenkracht: Het verhaal van je leven schrijf jij, niemand anders!

In mijn praktijk Verhalenkracht ondersteun ik als energetisch coach en Regenesis therapeut mensen om (weer) in hun eigen kracht te staan en hun grootse zelf te durven zijn.
Als je op deze site bent, zoek je naar antwoorden, heb je ergens een disbalans, emotionele of lichamelijke klachten, een verlangen naar iets dat je maar niet vervuld krijgt; of je wilt je persoonlijk verder ontwikkelen.

De allerbelangrijkste voorwaarde voor verandering, voor groei, is jouw wil om dit echt in te zetten. Soms lukt dat niet alleen.  Ik ga graag samen met je deze uitdaging aan. Co-actief coachen en healen vanuit het vertrouwen op de wijsheid van lichaam, geest en ziel vind ik erg belangrijk. Ik kan je niet fixen, wel liefdevol begeleiden.

Vaak hoor ik de vraag: ‘ik heb al zoveel gedaan en al zo hard gewerkt aan mijzelf, en toch is er nog iets, ik heb steeds pijn, ik kom er maar niet vanaf.…’.
In mijn gereedschapskist zitten verschillende tools zodat ik altijd maatwerk kan leveren. Als hoogsensitief persoon kan ik gemakkelijk contact maken met jouw energie en als het ware het energetische lichaam lezen. Het verhaal dat jouw levensgeschiedenis vertelt, laat zich zien en voelen in je lichaam, geest en ziel.  Dat maakt het voor mij mogelijk om disbalans, blokkades, pijnpunten te herkennen en daar jou bewust van te laten worden. Wat je overkomt in het leven, heb je niet altijd in de hand. Hoe je ermee omgaat wel. Als jij je eigen levensverhaal leert begrijpen, kan je moeiteloos en blij je levenspad vervolgen.

Met Regenesis healing gebeurt er iets heel moois: lichaam, geest en ziel gaan met elkaar in verbinding en dansen weer samen. En het mooiste van alles is dat ik slechts faciliteer, het kanaal ben. Jouw eigen zelfhelende en zelfgenererende vermogen doet de rest!

Voor meer informatie: www.verhalenkracht.nl

Tag: Praktijk Verhalenkracht, Martine van Wettum, Regenesis Healing therapeut, Regenesis therapeut, Regenesis therapie, Huizen.


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....