• Home >>

Praktijk Voor-Zorg, Rob Prooi, therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Voor-Zorg

Rob Prooi
Mandolinehof 38
2992 NH Barendrecht
Telefoon: 0180-787153
Behandeling op afspraak

Website: www.voor-zorg.nl

Welkom bij Praktijk Voor-Zorg

Regenesis betekent letterlijk: opnieuw geboren worden.

Regenesis is een ,over een periode van meer dan 60 jaar, door Robert Rasmussen bewezen vorm van genezen met je handen. Het is het krachtigste energie medicijn van de toekomst zonder schadelijke bijwerkingen!

Regenesis healing is een revolutionaire methode voor de behandeling van vele acute en chronische ziekten, problemen en blessures. Vooral mensen die "uitbehandeld" zijn of waar de reguliere geneeskunde geen oplossing voor heeft, vinden vaak baat bij Regenesis healing.

Deze methode onderscheidt zich van veel andere methoden door het totaal recht laten zetten van het beendergestel (skelet) precies op die manier zoals je lichaam dit bedoeld heeft, beginnende met het recht zetten van de atlas en de draaier (1ste en 2de nekwervel). Een verborgen veroorzaker van veel onverklaarbare chronische problemen en ziekten is een scheefstand van de atlas. Naast dat de atlas zorgt voor de dynamische balans van ons lichaam is de atlas ook de doorgang voor belangrijke zenuwbanen van hersenen naar de rest van het lichaam via het ruggenmerg.

Sinds de introductie in 2012 van de Regenesis therapie in Nederland kunnen patiƫnten met chronische ziekten of onverklaarbare pijnen zich zonder risico en/of pijn laten behandelen aan de atlas. De atlas wordt op een zachte manier recht gezet door gebruik te maken van een zeer krachtige energie en dus niet zoals bij de chiropractor of manueel therapeut. Tot verbazing van patiƫnten zijn in veel gevallen een paar behandelingen voldoende om een jarenlang lijden te kunnen verzachten of stoppen.

De stand van de atlas is helaas erg gevoelig voor een val, geboorte, trauma of stress. Als de atlas scheef komt te staan kunnen de tussenliggende zenuwbanen en/of bloedvaten worden afgekneld waardoor communicatie tussen de vele functies in het lichaam verstoord raken. Daardoor kunnen veel ziekten en problemen ontstaan, zoals fibromyalgie, vermoeidheidssyndroom, MS, reuma, hartritmestoornissen, maag en darmproblemen, ADD, ADHD. PDD-NOS (autisme), hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, depressie, nekpijn, whiplash, lage rugklachten, scoliose, hernia, spit, hoge bloeddruk en andere orgaanproblemen. Ook bij emotionele problemen en trauma's is Regenesis een ongelooflijk krachtige methode.


Tags: praktijk voor-zorg, Rob prooi, Regenesis therapeut, Regenesis Healing therapeut, Regenesis therapie, BarendrechtOp de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in en wat kan het voor jou betekenen? Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....