• Home >>

Praktijk Via Universus, Remy Zwerus, Regenesis Healing Therapeut

Regenesis Healing Therapeut

Welkom bij praktijk Via Universus

Natuurgeneeskundige, energetische healing, coaching en ontspanning

Mijn naam is Remy Zwerus, geboren in 1972 en ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in Bunde vlak bij Maastricht. Ik werk sinds mijn begin twintiger jaren in het bedrijfsleven en in de adviessector gespecialiseerd in milieu, accreditatie en certificatie.

Mijn passie is mensen helpen in alle mogelijkheden die zich voordoen. Toen ik in begin 2019 met Regenesis healing in aanraking kwam was het liefde op het eerste gezicht. Healing voor het lichaam en geest, “down to Earth” en snel. Mijn wetenschappelijke geest was verbluft dat mijn intense rugklachten (die al 7 jaar continu van onderrug tot en met de tenen aanwezig waren) na slechts 2 behandelingen waren verdwenen. Vanaf toen heb ik mij verdiept in de holistische blik van deze therapie. Ik heb ondertussen vele tientallen mensen behandeld met fantastische resultaten. Tot op heden steek ik veel studie uren in deze en verwante behandel methoden.

Bel of mail me voor een afspraak of telefonisch intake gesprek om samen te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Via Universus / KvK: 82587027


Tags: Praktijk Via Universus, Remy Zwerus, Regenesis Healing Therapeut, Bunde


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


bewust-zijn praktijk Alice, Hedel

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....