• Home >>

Praktijk Zuiverzicht, Rita Carol-Westerweel, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Rita Carol-Westerweel, Regenesis therapeut

Praktijk Zuiverzicht
Rita Carol-Westerweel

Zaanstraat 54
4388 TD Oost-Souburg, Nederland
Telefoon: 0118-460791 / Mobiel: 06-44488869

Behandeling op afspraak.
Website: www.zuiverzicht.nl

Welkom bij Praktijk Zuiverzicht

Praktijk Zuiverzicht: "Regenesis therapie maakt het mogelijk om liefdevol terug te gaan naar wie we in oorsprong zijn. Dat is een gigantisch positieve ontwikkeling in genezing!"
Het maakt mij dankbaar dat ik een waardevolle bijdrage mag leveren aan jouw gezondheid. Je bent het waard!

“Verwondering”  is een woord dat ik al mijn hele leven prachtig vind. Het heeft iets zonnigs, iets luchtigs, iets moois en ongrijpbaars. Als kind verwonderde ik me er over dat kleine dingen, zo groots en intens kunnen zijn, wanneer je er met je aandacht naar toe gaat.

Toen ik de 3-jarige opleiding Intuïtieve ontwikkeling volgde, met aansluitend het traject voor professioneel Auralezen, nam deze verwondering in grote mate toe. Het vertalen van het energieveld van de ander in woorden werkt zeer inzichtgevend en is voor veel mensen een opening voor een nieuwe verbinding met zichzelf.

Vanuit deze prachtige basis werd ik me bewust van de samenhang tussen lichaam en geest. Zo ontstond de behoefte om me meer te verdiepen in fysieke- en emotionele klachten en mensen te verlossen van hun pijn en ongemakken.

Toen ik op een dag nietsvermoedend de website over “Regenesis Healing” aanklikte, wist ik meteen dat dit mijn weg was. Tijdens deze opleiding mocht ik me opnieuw verwonderen. Door eenvoudig de heelheid te zien van hoe de mens in oorsprong is en het activeren van helende energie in het lichaam, heb ik ervaren hoe deze methode leidt tot indrukwekkende veranderingen ten gunste van de gezondheid.

De zeer krachtige- en effectieve energie werkt op de cellen van het lichaam. Door lichte aanraking en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen, wordt het met deze energie mogelijk, zieke en/of onrustige cellen te herstellen of vernieuwen. De therapie is een veilige- en natuurlijke behandelwijze. 

Je bent welkom bij Praktijk “Zuiverzicht”, een heldere kijk op jezelf!

Meer informatie vind je op de website zuiverzicht.nl

Tags: Praktijk Zuiverzicht, Rita Carol-Westerweel, Regenesis therapeut, regenesis healing therapeut


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....