• Home >>

Rob van Keulen, Regenesis therapeut

Regenesis Healing therapeut

Praktijk Rob van Keulen, Regenesis therapeut

Rob van Keulen
Regenesis therapeut

Collseweg 37
5674 TR Nuenen
Telefoon 06 48650105


Welkom bij Praktijk Rob van Keulen

Waarom een Regenesis behandeling?

Uit eigen ervaring heb ik ontdekt dat het aanpakken van mijn klachten vanuit de holistische benadering een genezend en levens veranderend proces voor mij in gang heeft gezet. Hierdoor kwam ik tot de ontdekking dat het energetisch werken met mijn handen al langere tijd in mij leefde en tot uiting kwam. Hier wilde ik iets mee doen. Dit heeft mij ertoe gebracht om de opleiding tot Regenesis Therapeut te volgen.

Met mijn invoelend vermogen, eigen levenservaring en de Regenesis opleiding ben ik nu in staat om een behandeling te geven die genezend en helend kan zijn.

Vanuit holistische zienswijze is er geen ziekte die niet te behandelen is. Regenesis Healing is een geneeswijze die de holistische opvatting van gezondheid ondersteund. Het is een energetische natuurgeneeswijze die door specifieke en zachte aanrakingstechnieken het zelfhelend vermogen van de eigen lichaamscellen activeert, stimuleert en versnelt. Deze therapie kan het lichamelijke, mentale, emotionele, en of spirituele aspect van iemand aanraken en weer in beweging brengen.

Als Regenesis Therapeut kan ik door het sturen van energie, door middel van mijn handen, een bijdrage leveren aan het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en geest.

Wordt de mens die je wil zijn door jezelf te helen, en laat mij je daarbij ondersteunen.

​Denk of voel je dat de Regenesis Healing Therapie je kan helpen? Maak dan een afspraak door mij te bellen​.

Groet,

Rob van Keulen.


Tags: Praktijk Rob van Keulen Regenesis Healing therapeut, Regenesis therapeut, Regenesis therapie


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Regenesis therapeuten

Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....