• Home >>

Sjoerdje de Jong, Regenesis practitioner

Regenesis Healing practitioner

Welkom bij de Praktijk voor Energetische Therapie ‘My Reset’

Energetische therapie kan uw stress verminderen en u meer in balans brengen.

We leven in een snelle, drukke tijd waarin we veel van onszelf en anderen verwachten. Onbegrepen klachten ontstaan door het verlies van contact met jezelf en jouw omgeving. Alle behandelvormen die ik gebruik, zetten de cliënt op de eerste plaats.

Regenesis Healing therapie ‘reset’ het lichaam op een positieve wijze. In de eerste vijf maanden van de zwangerschap gebruikt de foetus voor het vormen van nieuwe gezonde cellen ‘de blauwe energie’ van de celkernen (blue dot energy). Daarna gaat deze energie ‘slapen’...

Met Regenesis Healing wordt de diepere energie op celniveau opnieuw geactiveerd. De cellen herstellen zich weer in hun oorspronkelijke staat.

Deze behandeling kan zeer effectief zijn bij allerlei klachten van fysieke en/of emotionele aard zoals niet lekker in je vel zitten: burn out/depressie, nek-, rug- en schouderklachten, hoofdpijn/migraine, slaap problematiek...

Regelmatig adviseer ik na een Regenesis behandeling om thuis magnesium te gaan gebruiken. Door dit te gebruiken in combinatie met de Regenesis behandeling, wordt vaak een goed resultaat bereikt.

De behandeling is afgestemd op de aard van de persoonlijke klacht(en).

In overleg wordt gebruikgemaakt van eventueel een combinatie van behandelvormen. De duur van een behandeling is ongeveer 60 tot 90 minuten.


Tags: Energetische Therapie, Sjoerdje de Jong, Regenesis practitioner, Hyacintenlaan 90, Hilversum

Een Regenesis practitioner heeft het certificaat Regenesis Practitioner behaald. Heeft u vragen over de opleiding neem dan contact op met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy Tel.: 0636128138


Op de kaart hieronder vind je het adres van mijn praktijk. Als je klikt op de marker dan kun je de route naar mijn praktijk eenvoudig vinden. Wil je terug naar het overzicht van alle behandelaars, klik dan op de groene button onderaan de kaart.

Wil je informatie over de behandeling, een behandelaar of de methode Regenesis dan kan je ook contact opnemen met Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy. Een contact formulier vind je hier.


Wat houd de Regenesis therapie in
en wat kan het voor jou betekenen?
Lees meer.....

Regenesis therapeuten-Blue Dot Energie

De Blue Dot Energy is de energiebron 
van Regenesis Healing.
Lees meer.....

Blue Dot

Wetenschappelijk onderzoek
Regenesis Healing en de Blue Dot energy.
Lees meer....